Safescan® Détecteur faux billets, type: 35, gris


Code de produit
15-112-0267
Unité de commande
1

€ 9,95 /Stuk hors TVADeel dit product

Controleer je bankbiljetten overal razendsnel met de vederlichte, draagbare valsgelddetector Safescan® 35.

Draagbare valsgelddetector Safescan 35


Met deze zeer compacte en lichtgewicht valsgelddetector Safescan 35 controleer je op elke locatie handmatig bankbiljetten op uv-kenmerken, magnetische inkt en metaaldraad. In de taxi, op de markt, bij het bezorgen van maaltijden of bij betalingen op een evenement: scan de echtheid van de aangeboden bankbiljetten overal waar je maar wilt razendsnel en met een betrouwbaar resultaat op drie echtheidskenmerken.

Drievoudige echtheidscontrole


Druk voor de uv-controle op de UV-knop van de detector en beweeg het uv-licht over het bankbiljet. Je ziet direct de uv-echtheidskenmerken oplichten. Draai het apparaat nu op zijn kop, druk op de MG-knop en beweeg de magnetische kop over het bankbiljet. Je hoort een bevestigingssignaal als het briefje beschikt over metaaldraad en de juiste magnetische inkt.

Voor alle valuta’s


De Safescan 35 is geschikt voor alle valuta’s en verifieert zowel de oude als de nieuwe serie eurobiljetten (ES-1/ES-2). Je kunt met deze veelzijdige valsgelddetector ook eenvoudig de uv-kenmerken van creditcards, paspoorten, rijbewijzen en andere identiteitsbewijzen controleren.

Compact formaat


Het CE-gecertificeerde apparaat weegt slechts twintig gram en past met zijn compacte formaat gemakkelijk in je jaszak of broekzak. Voor gebruiksgemak tijdens het controleren wordt een handig halskoord meegeleverd. In de verpakking vind je verder een duidelijke gebruikershandleiding en vier LR44-batterijen.


Apparence
Code de produit 15-112-0267
marque Safescan®
Couleur Gris
Exécution
Type 35
Disponible en Draagbaar

marque Safescan®

Safescan propose aux professionnels un large assortiment de systèmes de pointage, détecteurs de faux billets, compteuses de billets, compteuses de pièces, balances-compteuses, tiroirs-caisses et coffres-forts.

Présence mondiale
Créée en 2004, présente dans le monde entier, la société Safescan fournit un équipement intelligent et sûr pour la manipulation d'argent liquide. Safescan propose également des systèmes de pointage sophistiqués pour une gestion optimale du personnel.

Sécurité et précision
Pour les clients de Safescan, sécurité, précision, simplicité d'utilisation et efficacité sont essentielles. Les détecteurs de faux billets les protègent de la fraude, et les compteuses et solutions point de vente assurent une manipulation et un traitement efficaces de l'argent liquide. Les systèmes de pointage Safescan quant à eux, se distinguent par leurs interfaces intuitives.

Prix internationaux
Les produits innovants de Safescan ont remporté plusieurs prix internationaux et la société poursuit son développement en s'appuyant sur les toutes dernières technologies et évolutions en matière de conception.


Reviews

Pas encore de commentaires .

Écrire un avis

PDP: Recommended products