Safescan® Détecteur faux billets, type: 70, noir


Code de produit
15-131-0398
Unité de commande
1

€ 54,95 /Stuk hors TVADeel dit product

Controleer je bankbiljetten en identiteitsbewijzen snel en zeker met de uitgebreide valsgelddetector Safescan® 70.

Efficiënte valsgelddetector Safescan 70


Deze praktische en mooi vormgegeven valsgelddetector maakt het je gemakkelijk om in een simpele beweging en met zekerheid de echtheid te controleren van bankbiljetten, creditcards, paspoorten en andere ID-kaarten. Leg het biljet of de kaart onder de uv-lamp en je ziet direct de uv-echtheidskenmerken oplichten.

Voor alle valuta’s


De compacte detector neemt weinig ruimte in en is geschikt voor alle valuta’s, inclusief de oude en de nieuwe serie eurobiljetten (ES-1/ES-2). Een betrouwbare aanwinst bij iedere kassa of balie en ideaal bij de toegangscontrole van bijvoorbeeld evenementen. Je kunt het apparaat ook gebruiken om de ultraviolette inkt te zien waarmee kostbare producten tegen diefstal worden beschermd.

Zeer krachtige uv-lamp


De Safescan 70 is voorzien van een krachtige 9-watt uv-lamp die je eenvoudig vervangt. Hij heeft bovendien een ingebouwde reflector die zorgt dat je de uv-kenmerken ook bij fel omgevingslicht perfect kunt zien.

Zuinig in gebruik


De automatische stand-byfunctie met bewegingssensor zet het apparaat in stand-by als je het tien minuten niet hebt gebruikt. Dankzij de slimme warmestarttechnologie met voorverwarming is de uv-lamp vanuit stand-by altijd direct gebruiksklaar. Doordat de lamp niet steeds aan en uit gaat, verbruikt de valsgelddetector minder energie en gaat de uv-lamp tot drie keer langer mee. Dit maakt de Safescan 70 ideaal voor een lange levensduur en veelvuldig gebruik.

Zestien sterke ledlampen


Met maar liefst zestien sterke en toch zuinige witte ledlampen beschikt deze valsgelddetector bovendien over een geïntegreerd ledlichtvlak. Dit witlichtvlak of ‘backlightvlak’ zorgt voor een optimale belichting van de echtheidskenmerken, zodat je handmatig snel de metaaldraden, watermerken en microprint van bankbiljetten kunt controleren.

Drie jaar garantie


De CE-gecertificeerde Safescan 70 valsgelddetector voldoet aan strenge kwaliteitseisen en biedt een uitgebreide garantie van drie jaar. Hij wordt geleverd met een duidelijke gebruikershandleiding.


Apparence
Code de produit 15-131-0398
marque Safescan®
Couleur Noir
Exécution
Type 70
Général
Délai de garantie 3 jaar

marque Safescan®

Safescan propose aux professionnels un large assortiment de systèmes de pointage, détecteurs de faux billets, compteuses de billets, compteuses de pièces, balances-compteuses, tiroirs-caisses et coffres-forts.

Présence mondiale
Créée en 2004, présente dans le monde entier, la société Safescan fournit un équipement intelligent et sûr pour la manipulation d'argent liquide. Safescan propose également des systèmes de pointage sophistiqués pour une gestion optimale du personnel.

Sécurité et précision
Pour les clients de Safescan, sécurité, précision, simplicité d'utilisation et efficacité sont essentielles. Les détecteurs de faux billets les protègent de la fraude, et les compteuses et solutions point de vente assurent une manipulation et un traitement efficaces de l'argent liquide. Les systèmes de pointage Safescan quant à eux, se distinguent par leurs interfaces intuitives.

Prix internationaux
Les produits innovants de Safescan ont remporté plusieurs prix internationaux et la société poursuit son développement en s'appuyant sur les toutes dernières technologies et évolutions en matière de conception.


Reviews

Pas encore de commentaires .

Écrire un avis

PDP: Recommended products