Safescan® Détecteur faux billets, type: 85, noir


Code de produit
15-118-0266
Unité de commande
1

€ 79,00 /Stuk hors TVADeel dit product

Controleer bankbiljetten voor euro’s en Britse ponden overal binnen één seconde met de compacte, draagbare valsgelddetector Safescan® 85.

Draagbare valsgelddetector Safescan 85


In de taxi, op de markt, bij het bezorgen van maaltijden of bij betalingen op een evenement: met deze lichtgewicht valsgelddetector Safescan 85 controleer je op elke locatie handmatig bankbiljetten op de aanwezigheid van de uv-kenmerken, magnetische inkt en metaaldraad. Het apparaat is geschikt voor het verifiëren van zowel de oude als de nieuwe serie eurobiljetten (ES-1/ES-2) en voor GBP-biljetten.

Razendsnelle echtheidscontrole


De eenvoudig te gebruiken valsgelddetector laat je binnen één seconde foutloos de echtheid van een aangeboden bankbiljet verifiëren. Zet de valsgelddetector aan, schuif er een bankbiljet in en trek dit naar rechts door het apparaat. Bij een geldig biljet geeft de detector ‘groen licht’. Bij een vals biljet blijft het lichtje uit en hoor je twee pieptoontjes.

Compact formaat


Het CE-gecertificeerde apparaat werkt op drie AAA-batterijen (niet meegeleverd). Om de batterijen te sparen, schakelt de detector zichzelf automatisch uit nadat je het vijf minuten niet hebt gebruikt. Met het koordje kun je de lichte en compacte detector tijdens het controleren gemakkelijk om je pols hangen.

Drie jaar garantie


De CE-gecertificeerde Safescan 85 valsgelddetector voldoet aan strenge kwaliteitseisen en biedt een uitgebreide garantie van drie jaar. Hij wordt geleverd met een duidelijke gebruikershandleiding.


Apparence
Code de produit 15-118-0266
marque Safescan®
Couleur Noir
Exécution
Type 85
Disponible en Draagbaar
Général
Délai de garantie 3 jaar

marque Safescan®

Safescan propose aux professionnels un large assortiment de systèmes de pointage, détecteurs de faux billets, compteuses de billets, compteuses de pièces, balances-compteuses, tiroirs-caisses et coffres-forts.

Présence mondiale
Créée en 2004, présente dans le monde entier, la société Safescan fournit un équipement intelligent et sûr pour la manipulation d'argent liquide. Safescan propose également des systèmes de pointage sophistiqués pour une gestion optimale du personnel.

Sécurité et précision
Pour les clients de Safescan, sécurité, précision, simplicité d'utilisation et efficacité sont essentielles. Les détecteurs de faux billets les protègent de la fraude, et les compteuses et solutions point de vente assurent une manipulation et un traitement efficaces de l'argent liquide. Les systèmes de pointage Safescan quant à eux, se distinguent par leurs interfaces intuitives.

Prix internationaux
Les produits innovants de Safescan ont remporté plusieurs prix internationaux et la société poursuit son développement en s'appuyant sur les toutes dernières technologies et évolutions en matière de conception.


Reviews

Pas encore de commentaires .

Écrire un avis

PDP: Recommended products