Safescan® Tiroir-caisse, type: HD-4141S, noir/Argent


Code de produit
15-132-0426
Unité de commande
1

€ 139,00 /Stuk hors TVADeel dit product

Deze slijtvaste mechanische kassalade Safescan® HD-4141S blinkt uit door zijn lange levensduur.

Kassalade Safescan HD-4141S voor intensief gebruik


Heb je een buitengewoon sterke en duurzame kassalade nodig voor intensief gebruik? Deze middelgrote Safescan HD-4141S ‘heavy-duty’ is gemaakt van sterke, slijtvaste materialen en daardoor ideaal voor locaties met een groot aantal bezoekers, zoals evenementen, winkels, bars en benzinestations. Hij kan elektrisch worden geopend.

Twee miljoen keer openen


De elektrische lade heeft een geheel stalen behuizing en een inzetbak van barstbestendig pvc met onverwoestbare metalen biljetclips. Extra solide telescopische geleiders met kogellagers en een robuust vergrendelingsmechanisme zorgen ervoor dat je deze kassalade minstens twee miljoen keer probleemloos kunt openen en sluiten.

Ruime inzetbak


In de ruime kassalade vind je een inzetbak met vier verstelbare vakjes voor bankbiljetten en een uitneembaar compartiment met acht muntvakjes voor je kleingeld. Via een royale afroomgleuf kun je onder de muntenbak eenvoudig bankbiljetten met een hoge waarde, coupons en waardepapieren bewaren. Achteraf nog sneller je munten tellen met behulp van geldtelweegschaal Safescan 6185? Schaf dan de set van acht losse muntenbakjes Safescan 4141CC aan die precies in de muntvakken passen. Er is ook een inzetbak verkrijgbaar met zes biljetvakken (de Safescan 4141T2).

Automatisch of handmatig


Stel zelf in of de lade automatisch wordt geopend door je kassa of printer, of gebruik de drukopening om de kassalade gemakkelijk met de hand te openen. Voor veilige dienstwisselingen is er een extra kassalade (Safescan 4141T1) met afsluitbare deksel (Safescan 4141L) verkrijgbaar.

Optimale beveiliging


Voor een optimale beveiliging beschikt de kassalade over een stevig slot met drie standen: gesloten, stand-by en open. Je kunt de lade bovendien zowel in geopende als in gesloten positie vergrendelen. Handig als je even weg moet!

Volledige integratie


Gebruik eventueel de los verkrijgbare montagesteunen voor eenvoudige en veilige installatie onder je toonbank. De HD-4141S-kassalade heeft een standaard RJ12-uitgang en is daardoor volledig te integreren met je bestaande POS-systeem.

Drie jaar garantie


De CE-gecertificeerde Safescan HD-4141S voldoet aan strenge kwaliteitseisen en biedt een uitgebreide garantie van drie jaar. Hij wordt geleverd met een tweedelige sleutelset en de verwijderbare inzetbak met muntvakjes.


Apparence
Code de produit 15-132-0426
marque Safescan®
Couleur Noir/Argent
Exécution
Type HD-4141S
Général
Délai de garantie 3 jaar

marque Safescan®

Safescan propose aux professionnels un large assortiment de systèmes de pointage, détecteurs de faux billets, compteuses de billets, compteuses de pièces, balances-compteuses, tiroirs-caisses et coffres-forts.

Présence mondiale
Créée en 2004, présente dans le monde entier, la société Safescan fournit un équipement intelligent et sûr pour la manipulation d'argent liquide. Safescan propose également des systèmes de pointage sophistiqués pour une gestion optimale du personnel.

Sécurité et précision
Pour les clients de Safescan, sécurité, précision, simplicité d'utilisation et efficacité sont essentielles. Les détecteurs de faux billets les protègent de la fraude, et les compteuses et solutions point de vente assurent une manipulation et un traitement efficaces de l'argent liquide. Les systèmes de pointage Safescan quant à eux, se distinguent par leurs interfaces intuitives.

Prix internationaux
Les produits innovants de Safescan ont remporté plusieurs prix internationaux et la société poursuit son développement en s'appuyant sur les toutes dernières technologies et évolutions en matière de conception.


Reviews

Pas encore de commentaires .

Écrire un avis

PDP: Recommended products