Safescan® Tiroir-caisse, type: SD-3540, noir


Code de produit
15-132-0424
Unité de commande
1

€ 85,00 /Stuk hors TVADeel dit product

Deze stevige mechanische kassalade Safescan® SD-3540 blinkt uit door zijn lange levensduur.

Kassalade Safescan SD-3540 voor normaal gebruik


Heb je een sterke en duurzame kassalade nodig voor normaal gebruik? Deze compacte Safescan SD-3540 ‘standard-duty’ is ideaal voor locaties met een gemiddeld aantal bezoekers, zoals schoolkantines, kleinere winkels en sportcentra. Hij kan zowel elektrisch als met een duw handmatig worden geopend.

Miljoen keer openen


De mechanische lade heeft een solide stalen behuizing en een inzetbak van barstbestendig pvc met stevige metalen biljetclips. Geïntegreerde kogellagers en een robuust vergrendelingsmechanisme zorgen ervoor dat je deze kassalade minstens een miljoen keer probleemloos kunt openen en sluiten.

Ruime inzetbak


In de ruime kassalade vind je een inzetbak met vier verstelbare vakjes voor bankbiljetten en een uitneembaar compartiment met acht muntvakjes voor je kleingeld. Via de twee afroomgleuven kun je onder de muntenbak eenvoudig bankbiljetten met een hoge waarde, coupons en waardepapieren bewaren.

Automatisch of handmatig


Stel zelf in of de lade automatisch wordt geopend door je kassa of printer, of gebruik de drukopening om de kassalade gemakkelijk met de hand te openen. Voor veilige dienstwisselingen is er een extra kassalade (Safescan 3540T) met afsluitbare deksel (Safescan 3540L) verkrijgbaar.

Optimale beveiliging


Voor een optimale beveiliging beschikt de kassalade over een stevig slot met drie standen: gesloten, stand-by en open. Je kunt de lade bovendien zowel in geopende als in gesloten positie vergrendelen. Handig als je even weg moet!

Volledige integratie


De SD-3540-kassalade heeft een standaard RJ12-uitgang en is daardoor volledig te integreren met je bestaande POS-systeem.

Drie jaar garantie


De CE-gecertificeerde Safescan SD-3540 voldoet aan strenge kwaliteitseisen en biedt een uitgebreide garantie van drie jaar. Hij wordt geleverd met een tweedelige sleutelset en de verwijderbare inzetbak met muntvakjes.


Apparence
Code de produit 15-132-0424
marque Safescan®
Couleur Noir
Exécution
Type SD-3540
Général
Délai de garantie 3 jaar

marque Safescan®

Safescan propose aux professionnels un large assortiment de systèmes de pointage, détecteurs de faux billets, compteuses de billets, compteuses de pièces, balances-compteuses, tiroirs-caisses et coffres-forts.

Présence mondiale
Créée en 2004, présente dans le monde entier, la société Safescan fournit un équipement intelligent et sûr pour la manipulation d'argent liquide. Safescan propose également des systèmes de pointage sophistiqués pour une gestion optimale du personnel.

Sécurité et précision
Pour les clients de Safescan, sécurité, précision, simplicité d'utilisation et efficacité sont essentielles. Les détecteurs de faux billets les protègent de la fraude, et les compteuses et solutions point de vente assurent une manipulation et un traitement efficaces de l'argent liquide. Les systèmes de pointage Safescan quant à eux, se distinguent par leurs interfaces intuitives.

Prix internationaux
Les produits innovants de Safescan ont remporté plusieurs prix internationaux et la société poursuit son développement en s'appuyant sur les toutes dernières technologies et évolutions en matière de conception.


Reviews

Pas encore de commentaires .

Écrire un avis