Safescan® Tiroir-caisse, type: SD-4617S, noir/Argent


Code de produit
15-132-0498
Unité de commande
1

€ 119,00 /Stuk hors TVADeel dit product

Deze handzame mechanische fliptop-kassalade Safescan® SD-4617S blinkt uit door zijn lange levensduur.

Kassalade Safescan SD-4617S voor normaal gebruik


Heb je een sterke en duurzame kassalade nodig voor normaal gebruik? Deze handzame Safescan SD-4617S ‘standard-duty’ is ideaal voor locaties met een gemiddeld aantal bezoekers, zoals schoolkantines, kleinere winkels en sportcentra. Hij kan zowel elektrisch als met een duw handmatig worden geopend.

Miljoen keer openen


De mechanische lade heeft een solide stalen behuizing en een inzetbak van barstbestendig pvc. De geïntegreerde stalen deksel en het robuuste vergrendelingsmechanisme zorgen ervoor dat je deze kassalade minstens een miljoen keer probleemloos kunt openen en sluiten.

Ergonomisch ontwerp


Dankzij het ergonomische ontwerp is deze compacte fliptop-lade zowel staand als zittend prettig te bedienen. Zo heeft de uitgebreid geteste deksel een openingshoek van maximaal 80 graden, waardoor je bij het openen niet hoeft te bukken of te buigen. Een licht tikje is bovendien genoeg om het stevige vergrendelingsmechanisme te activeren. Een ideale, uiterst praktische kassalade die zich thuis voelt in vrijwel elke kassa-omgeving.

Verwijderbare inzetbak


In de kassalade vind je een volledig verwijderbare inzetbak met zes verstelbare vakjes voor bankbiljetten en een acht muntvakjes voor je kleingeld. Hierin passen, ondanks de bescheiden diepte, evenveel bankbiljetten en munten als in de grotere Safescan-kassalades. Via een handige afroomgleuf kun je onder de muntenbak eenvoudig bankbiljetten met een hoge waarde, coupons en waardepapieren bewaren. Achteraf nog sneller je munten tellen met behulp van geldtelweegschaal Safescan 6185? Schaf dan de set van acht losse muntenbakjes Safescan 4617CC aan die precies in de muntvakken passen.

Automatisch of handmatig


Stel zelf in of de lade automatisch wordt geopend door je kassa of printer, of open de kassalade met de hand. Voor veilige dienstwisselingen is er een extra kassalade (Safescan 4617T) met afsluitbare deksel (Safescan 4617L) verkrijgbaar.

Volledige integratie


Voor een optimale beveiliging beschikt de kassalade over een stevig slot met twee standen (gesloten en geopende positie). Gebruik eventueel de los verkrijgbare montagesteunen voor eenvoudige en veilige installatie onder je toonbank. De SD-4617S-kassalade heeft een standaard RJ12-uitgang en is daardoor volledig te integreren met je bestaande POS-systeem.

Drie jaar garantie


De CE-gecertificeerde Safescan SD-4617S voldoet aan strenge kwaliteitseisen en biedt een uitgebreide garantie van drie jaar. Hij wordt geleverd met een tweedelige sleutelset en de verwijderbare inzetbak met muntvakjes.


Apparence
Code de produit 15-132-0498
marque Safescan®
Couleur Noir/Argent
Exécution
Type SD-4617S
Disponible en Fliptop
Général
Délai de garantie 3 jaar

marque Safescan®

Safescan propose aux professionnels un large assortiment de systèmes de pointage, détecteurs de faux billets, compteuses de billets, compteuses de pièces, balances-compteuses, tiroirs-caisses et coffres-forts.

Présence mondiale
Créée en 2004, présente dans le monde entier, la société Safescan fournit un équipement intelligent et sûr pour la manipulation d'argent liquide. Safescan propose également des systèmes de pointage sophistiqués pour une gestion optimale du personnel.

Sécurité et précision
Pour les clients de Safescan, sécurité, précision, simplicité d'utilisation et efficacité sont essentielles. Les détecteurs de faux billets les protègent de la fraude, et les compteuses et solutions point de vente assurent une manipulation et un traitement efficaces de l'argent liquide. Les systèmes de pointage Safescan quant à eux, se distinguent par leurs interfaces intuitives.

Prix internationaux
Les produits innovants de Safescan ont remporté plusieurs prix internationaux et la société poursuit son développement en s'appuyant sur les toutes dernières technologies et évolutions en matière de conception.


Reviews

Pas encore de commentaires .

Écrire un avis