Bedrukte sapflessen

Jouw eigen sapflessen

Je sapflessen voor vruchtensappen, smoothies en andere verse koude dranken zien er nóg beter uit met een etiket in je eigen bedrijfsuitstraling! Bij ons laat je al fullcolour sapflesetiketten bedrukken vanaf slechts 50 stuks. Kies eenvoudig je formaat sapfles en ontwerp zelf je watervaste vinyletiket. De flesjes en vellen met etiketten worden vervolgens los bij je afgeleverd. Zo kun je gemakkelijk etiketten voor verschillende sapjes laten maken en die zelf op de juiste flessen plakken. De bijbehorende transparante, vierkante petflesjes zijn voorzien van een opvallende oranje dop met veilige garantiesluiting die de kwaliteit en versheid van jouw producten benadrukt.

Alleen maar voordeel

  • Al vanaf 50 stuks
  • Je eigen ontwerp
  • Scherpe prijzen
  • Hoge kwaliteit
  • Eenvoudig te bestellen
  • Snelle levering (vijf werkdagen)

Al vanaf 50 stuks

Paardekooper is hét adres voor het bestellen en laten bedrukken van sapflessen met bijpassende etiketten in kleine oplages.

Tegen scherpe prijzen leveren wij de etiketten met 50 of 100 stuks per ontwerp. Op aanvraag kun je uiteraard ook grotere aantallen bestellen. Onze goedkope bedrukte sapflesetiketten zijn van hoge kwaliteit en je bestelt ze heel eenvoudig. En dankzij de snelle levertijd kun jij je sapflessen en bedrukte etiketten na je akkoord op de drukproef al over vijf werkdagen in huis hebben!

Vier formaten

Je kunt kiezen uit stevige, transparante sapflessen van 250 ml, 330 ml, 500 ml en 1.000 ml met etiketten in bijpassende formaten.

Als je alle maten sapflessen in huis haalt, heb je straks voor iedere toepassing de juiste sapfles met je eigen bedrukking!

Bedrukte sapflessen

Fullcolour bedrukking

De sapflesetiketten zijn gemaakt van watervast vinyl en worden gedrukt op vellen met een witte ondergrond.

Jouw eigen fullcolourbedrukking komt alleen op de voorzijde van het etiket en de invulling van je opdruk bepaal je helemaal zelf. Doordat het drukken digitaal gebeurt, is het aantal kleuren ongelimiteerd. Hierdoor is het ook mogelijk om een foto op je etiketten af te beelden.

Je eigen ontwerp

Ontwerp vanaf de bestelpagina je eigen sapflesetiketten in onze handige en gebruiksvriendelijke ontwerptool. Je ziet in deze designsoftware direct het resultaat van je ontwerp.

Pas als je helemaal tevreden bent, klik je rechtsboven op Bestellen, waarna je automatisch terugkomt op de bestelpagina in de webshop. Geef daar het gewenste aantal op, druk ook hier op Bestellen en reken vervolgens af via de Winkelwagen. Je ontwerp komt meteen bij ons binnen, waarna wij overgaan tot productie. Binnen vijf werkdagen worden jouw sapflessen met bedrukte etiketten bij je afgeleverd.

Stappenplan

  1. Kies je sapflessen.
  2. Ontwerp je eigen etiket in de designsoftware.
  3. Klik op Bestellen.
  4. Ontvang je sapflessen en etiketten binnen vijf werkdagen.


Kies hier je sapfles

Bekijk hier alle sapflessen

Fles, petfles, Je eigen ontwerp, PET, met oranje dop, 250ml, transparant

Code 449695
€ 2,12 /stuk Excl. btw

Fles, petfles, Je eigen ontwerp, PET, met oranje dop, 330ml, transparant

Code 449696
€ 2,16 /stuk Excl. btw

Fles, petfles, Je eigen ontwerp, PET, met oranje dop, 500ml, transparant

Code 449697
€ 2,28 /stuk Excl. btw

Fles, petfles, Je eigen ontwerp, PET, met oranje dop, 1000ml, transparant

Code 449698
€ 2,52 /stuk Excl. btw