De milieuvriendelijke Biotop-enveloppen in ons assortiment zijn afkomstig van het merk BIO TOP 3®. Al in 1793 richtte de Oostenrijkse fabrikant Mondi Neusiedler GmbH een ‘papierfabriek voor speciale kwaliteit’ op. Sinds diverse overnames is Mondi als onderdeel van de Business Unit Uncoated Fine Paper met ruim 650 medewerkers een internationale speler op de papiermarkt.

De hoogste normen
Mondi Neusiedler richt zich op de productie van topkwaliteit papierproducten speciaal voor bedrijven, drukkerijen en kantoren. Wat het bedrijf uniek maakt, is hun streven naar de hoogste normen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu. Geheel vanuit deze gedachte ontwikkelde en lanceerde Mondi in 1989 een productlijn met de merknaam BIO TOP 3.

Milieuvriendelijke papierproducten
Met Biotop levert de papierfabriek een lijn van hoogwaardige en professionele papierproducten en enveloppen die zich onderscheid door een milieuvriendelijke productie, gecombineerd met een breed assortiment. Het FSC-gecertificeerde Biotop-papier is gemaakt van houtvrij en volledig chloorvrij pulp, zonder gebruik van optische witmakers of kleurpigmenten. Met je keuze voor Biotop-papier en -enveloppen lever je dus meteen een bijdrage aan een schoner milieu.

Ideaal voor elke huisstijl
Het enorme aanbod aan producten maakt van Biotop de ideale keuze voor elke verantwoorde en tegelijkertijd elegante huisstijl. Zo hebben de Biotop-enveloppen in gebroken wit een natuurlijke en warme uitstraling. Dankzij de uitgebreide collectie aan formaten en uitvoeringen heb je met de enveloppen van Biotop direct je hele huisstijl compleet. Tel daar de uitstekende druk- en verwerkingseigenschappen bij op en je keuze is snel gemaakt!