• Geplaatst op 20-08-2018
  • Algemeen

Het is hier fijn!

Wanneer je de Store Breda binnenstapt ervaar je de typische Brabantse hartelijkheid. Het is fijn om hier te zijn en dat is precies het gevoel dat Patrick van Roessel en zijn team willen overbrengen. “De klant is bij ons écht koning,” benadrukt Patrick. “We denken mee tot in het kleinste detail, waarbij onze aandacht niet alleen uitgaat naar de perfecte verpakking, maar ook naar de meest gunstige prijs.”

Specialist in maatwerk

“Wij zijn gespecialiseerd in klantspecifieke verpakkingsoplossingen. Wanneer je naar de Store komt kun je met eigen ogen de mogelijkheden van bedrukte verpakkingen zien, voelen én ervaren. Een bedrukte verpakking draagt bij aan een professionele uitstraling en is een prachtig middel om je naamsbekendheid te vergroten. Hier dragen wij graag ons steentje aan bij.”

Ervaar het zelf

Naast bedrukte verpakkingen vind je in de Store meer dan 7.5000 standaardartikelen, direct uit voorraad leverbaar. “De producten staan overzichtelijk gepresenteerd en we bieden klanten inspiratie via verschillende sfeeropstellingen. Het is gaaf om te zien wat er allemaal mogelijk is met verpakkingen. Kom langs en ervaar het zelf.”