• Geplaatst op 11-09-2018
  • Food & Services

Glashelder, oersterk, onbreekbaar, veilig, duurzaam én compleet… Er is eigenlijk geen reden om niet voor onze Durables te kiezen. En wij maken het nog leuker, want vanaf nu zijn de Durables verkrijgbaar in verschillende kleurrijke schapverpakkingen.

De Durables zijn destijds geïntroduceerd als het veilige alternatief voor traditioneel glaswerk. De lichtgewicht glazen zijn gemaakt van oersterk en glashelder materiaal en daarom nauwelijks van echt glas te onderscheiden. Gasten profiteren van een aangename drinkervaring en onveilige situaties en (omgevings)schade als gevolg van glasscherven worden beperkt. Het aantal festivals en evenementen is de afgelopen jaren fors toegenomen en daarmee ook de veiligheidseisen. Steeds meer organisaties en horecagelegenheden hanteren een glasverbod en dan bieden onze Durables uitkomst.

Verbod op Single Use Plastics

Nu er een verbod dreigt op het gebruik van Single Use Plastics (plastics voor eenmalig gebruik) kiezen steeds meer bedrijven voor onze Durables als alternatief voor wegwerp plastic bekers. De Durables kunnen namelijk maar liefst minimaal vijfhonderd keer worden hergebruikt. De glazen zijn bovendien vaatwasmachine- en magnetronbestendig, waardoor ze niet snel slijten of vaal worden.

Compleet assortiment

Wat ooit begon met een bierglas en een wijnglas is inmiddels uitgegroeid tot een compleet assortiment voor de meest uiteenlopende dranken. De vraag naar speciale dranken neemt toe en wij komen aan deze trend tegemoet met Durables voor bijvoorbeeld gin, speciaalbier en cocktails.

Nieuw in het schap

De Durables zijn vanaf nu verkrijgbaar in een trendy schapverpakking. Ideaal voor groothandels en supermarkten. De diverse glassoorten hebben elk een eigen herkenbare kleur en zijn per zes stuks verpakt. De voor- en achterzijde van de verpakking is open, zodat afnemers de glazen goed kunnen zien en voelen. De verpakkingen zijn uiterst stevig en stapelbaar en vormen gezamenlijk een opvallend en aantrekkelijk blok in het schap. En ook hier aan voordelen geen gebrek, want de schapverpakking is 100% recyclebaar, dankzij de keuze voor een mono-materiaal.

Meer weten ?