• Geplaatst op 04-11-2019
  • Food & Services

Ben jij actief in de tankstationbranche? Dan mag je de Tankstation Vakbeurs in Expo Houten niet missen! Op woensdag 6 en donderdag 7 november 2019 vindt de vijfde editie plaats van dit grootste vakevenement voor de tankstationbranche in Nederland en België. En Paardekooper is erbij.

Op de Tankstation Vakbeurs ontdek je tijdens congressen en workshops de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van tankstations, shopconcepten, (alternatieve) brandstoffen, carwash en convenience. Je kunt er leveranciers bezoeken, netwerken en andere professionals uit jouw branche ontmoeten. Een ideale gelegenheid om op de hoogte te blijven van alles wat belangrijk is voor het uitoefenen van jouw vak.

Bezoek Paardekooper in de FoodCourt

Paardekooper is tijdens de Tankstation Vakbeurs aanwezig in de FoodCourt (stand 519). Dit voor iedereen toegankelijke, levendige ’plein’ is een bron van inspiratie voor iedere pomphouder die op kleine of grote schaal voedsel en drankjes verkoopt. In de FoodCourt introduceert Paardekooper de nieuwe, duurzame voedselverpakkingen van Biodore®, waaronder bordjes en schaaltjes van bamboe, palmblad, suikerrietpulp (bagasse) en falcatahout.

De FoodCourt is een samenwerking van elf grote leveranciers aan tankstation-ondernemers op het gebied van voeding, verpakkingen en kassasystemen. Naast Paardekooper Verpakkingen zijn dit Cikam, Danone, De Digitale BV, Juice Solutions, NTF, Pandriks, Remia, Sligro, Van Geloven en Unilever Food Solutions.

Schrijf je nu in!

Kom je op 6 of 7 november ook naar de Tankstation Vakbeurs in Expo Houten? Schrijf je dan direct in. Wij verwelkomen je graag in onze FoodCourt.