• Geplaatst op 11-09-2018
  • Food & Services

De mooiste geschenkverpakkingen voor Sinterklaas en Kerstmis shop je natuurlijk bij Paardekooper. Met trots presenteren wij de nieuwe LOVLY® Fall/ Winter ’18 collectie. We introduceren maar liefst zes nieuwe dessins! Laat je verleiden door de must haves van dit najaar. 

LOVLY is verkrijgbaar in verschillende stijlen. De stijlen variëren van stoer en chic tot exotisch en natuurlijk . Hierdoor vind je altijd de juiste match met jouw producten of specifieke winkelformule. Binnen deze stijlen presenteren wij verschillende trendy Sint- en kerstspecials.

Iconische Sinterklaasverpakkingen

De nieuwe LOVLY® Sinterklaasverpakkingen zijn eigenlijk te mooi om in de zak te stoppen. We hebben twee trendy dessins toegevoegd aan het assortiment: GEVEL en DOTS. De nieuwe dessins zijn geïnspireerd op de trends in interieur en mode. De typische Hollandse huisjes van ons GEVEL-dessin passen uitstekend bij het oer-Hollandse Sinterklaasfeest. Zie de Sint en zijn Pieten gaan door de straten en over de daken! We zien de skyline van de grachtenpandjes bovendien steeds vaker terug in het interieur. Bijvoorbeeld als decoratiestuk, hippe raamprint of muursticker. DOTS is geïnspireerd op de polkadot. Het stippenpatroon maakte dit voorjaar al een comeback op de catwalk en schittert dit najaar ook op de verpakking. In de stippen zijn iconische afbeeldingen verwerkt die kenmerkend zijn voor het Sinterklaasfeest.

Welke look kies jij?

De nieuwe Sinterklaasdessins zijn verkrijgbaar in de stijlen Naturals en Glossy. Waar Naturals zich kenmerkt door een basis van bruin kraft gecombineerd met zwart of rood, gaat Glossy uit van de glanzende kleurencombinatie wit en goud. Afhankelijk van de stijl die je kiest zijn er diverse geschenkverpakkingen verkrijgbaar, waaronder cadeaupapier en etiketten.

A LOVLY® Christmas

Natuurlijk presenteren wij ook dit najaar weer een aantal sprankelende kersttoppers voor natuurliefhebbers, luxepaardjes en feestbeesten. All you need for Christmas is LOVLY. Eén van de nieuwe dessins is KERSTKRANS, verkrijgbaar in Naturals en Glossy. Binnen de Party-stijl is het dit jaar extra feest met maar liefst drie nieuwe dessins: Party DOTS, Party STARS AND STRIPES en Party SPOT ON. Met deze feestelijke verpakkingen zet je jouw producten nog meer in de spotlights! Afhankelijk van de stijl die je kiest zijn er diverse kerstverpakkingen verkrijgbaar, waaronder cadeaupapier, geschenkzakken, draagtassen en etiketten.

Kijk op www.lovlypackaging.com voor onze complete FW-collectie of bestel jouw LOVLY®-verpakkingen direct in onze webshop.