• Geplaatst op 06-02-2020

Hoe pak jij de klant dit jaar in? Paardekooper presenteert de nieuwe LOVLY® voorjaar/zomer-collectie 2020. Met verrassende grafische patronen en stijlvolle kleurencombinaties zet jij dit jaar de toon.

Black & White

Black & White is back! Het thema domineerde de rode loper tijdens de uitreiking van de Golden Globe Awards op 5 januari en schittert nu ook op de verpakking. We presenteren een drietal verfrissende eyecatchers: Black & White CHEVRON, DOTS en FACET. Stuk voor stuk prachtige dessins die je onderling leuk kunt combineren. Het cadeaupapier is dubbelzijdig bedrukt. De achterzijde is voorzien van een effen vintage kleur. Mix and match erop los en het resultaat is een state-of-the-art geschenkverpakking. Party

Ook in 2020 houden we van een feestje. Met de Party-collectie zet je de juiste toon. Alsof je een confettikanon opent of een fles champagne. Een feestelijke uitpaksensatie wordt het zeker! Het leven is een feestje, onze verpakkingen zijn de slingers.

Aan de Waterkant

De natuurtrend zet door. Het nieuwe Lovly® Waterside PEBBLES-dessin is geïnspireerd op een kabbelende rivier. Elke kiezel heeft een unieke, eigen vorm, wat zorgt voor een speels effect. PEBBLES is verkrijgbaar in de trendkleur okergeel. Deze warme kleur matcht uitstekend met Black & White, Uni zwart en ongebleekt kraft. Liever iets uitdagender? Je verwacht het misschien niet, maar blauwgroen of roze combineren ook goed met okergeel. Romance

Met hartjes zit je altijd goed! Naast rode hartjes presenteren we nu ook een classy gouden variant van LOVLY® Romance. De liefde spat van de verpakking af. Een must have voor liefdevolle gelegenheden, zoals Valentijnsdag en Moederdag. 
Bekijk de complete LOVLY®-collectie op www.lovlypackaging.com