• Geplaatst op 20-03-2018
  • Food & Services

De foodmarkt is voortdurend in ontwikkeling en dit geldt ook voor ons assortiment foodverpakkingen. Met trots presenteren wij een aantal trendy nieuwkomers, waaronder een handige, innovatieve to-go oplossing.

I’M a HANDY strap

Consumenten eten waar en wanneer hen dat uitkomt en dat gebeurt steeds vaker onderweg. In reactie hierop groeit het aantal to-go-concepten en neemt ook de vraag naar slimme to-go verpakkingen toe. Daarom bedachten wij de I’M a HANDY strap, een unieke draagoplossing voor een combinatie van (warme) dranken en food. De verpakking bestaat uit een sleeve voor het plaatsen van een beker en biedt aan de bovenzijde ruimte voor bijvoorbeeld een broodje. Het innovatieve concept is uitvoerig in de praktijk getest en met lof geslaagd, dus vanaf nu standaard verkrijgbaar in de webshop. Getob onderweg en tijdens het eten is met de I’M a HANDY strap verleden tijd. De consument heeft altijd één hand vrij. Handig!

Nieuwe Pubchalk® verpakkingen

Het trendy Pubchalk concept is uitgebreid met diverse formaten snackzakken, puntzakken, food buckets, een snackenvelop en pizzadoos. Foodondernemers profiteren meer gemak en van een nog completer aanbod, binnen eenzelfde herkenbare uitstraling. De Pubchalk verpakkingen hebben een eigentijdse krijtlookbedrukking in combinatie met inspirerende, grappige en soms brutale teksten. Er is een grote variatie in speelse kreten en opschriften, ook binnen elk specifiek type verpakking. Zo kun je geweldig variëren en trakteer je je klanten steeds weer op een bijzondere ervaring. De trendy teksten stimuleren bovendien social sharing, waardoor Pubchalk ook bijdraagt aan jouw online zichtbaarheid.

Tasty Food-cateringdozen

De trendy cateringdoos 'Tasty Food' is een uitstekende binnenkomer op feesten, partijen en evenementen. Van de belegde broodjes en complete maaltijden tot saladeschalen en gourmet- en visschotels, met Tasty Food ben je verzekerd van een smaakmakende presentatie. De bovenzijde van de cateringdoos is voorzien van een origineel doorkijkvenster, gevormd door een uitsnede van de letters ‘Tasty Food’. En daar is niks van gelogen, want what you see is what you get! Dat zicht is bovendien gegarandeerd, dankzij het speciale anti-condens venster. Dat is niet alleen mooi om te zien, maar ook heel praktisch, zodat je altijd precies weet wat erin de cateringdoos zit.