• Geplaatst op 06-08-2018
  • Algemeen

Uniek in de regio  

Store Aalsmeer is strategisch gelegen op Green Park Aalsmeer en deelt het pand met zusterbedrijf PACOMBI HORTI. Samen bieden zij het grootste aanbod verpakkingen en disposables in de regio en vrijwel alles is direct uit voorraad leverbaar. “Hierin zijn wij uniek in de regio,” aldus Dennis Willemsen, hét vertrouwde gezicht van de winkel.

Netjes en overzichtelijk 

“Ik help klanten met het samenstellen van het juiste assortiment en zorg ervoor dat de winkel altijd tiptop in orde is. Ik krijg vaak complimenten over de netheid van de winkel. Het is overzichtelijk en klanten vinden snel de juiste producten. Dit zijn trouwens niet alleen verpakkingen en disposables, maar bijvoorbeeld ook verbruiksartikelen, zoals printpapier en kassarollen.”

Inspirerende setting

“Tegenwoordig kun je alles via onze webshop bestellen, maar voor persoonlijke service en inspiratie moet je naar de winkel. In de Store staan diverse naambedrukte artikelen opgesteld ter inspiratie. Zien is geloven. Kom langs en laat je verrassen door de vele mogelijkheden van brandpackaging.”