• Geplaatst op 21-06-2018
  • Algemeen

Winnaar Out of Home Award ‘On the move’ non-food

Opnieuw is Paardekooper verkozen tot de beste fabrikant op het gebied van verpakkingen in het ‘On the move’ segment (voorheen Petrol). Afgelopen woensdag 20 juni vond de feestelijke uitreiking plaats op Landgoed de Salentein in Nijkerk.

Bij de Out.of.Home Awards staat de relatie tussen handel en industrie centraal. Out.of.Home shops heeft een enquête gehouden onder de groothandels en inkopers binnen de branches Fastservice, Catering, On the move en Leisure. De prestaties van fabrikanten werden beoordeeld in de categorieën warme dranken, koude dranken, non-food, food, snacks en zoetwaren en tabak. Op basis van de beoordelingen werden rapportcijfers toegekend. Paardekooper haalde binnen de categorie non-food in het ‘On the move’ segment het hoogste cijfer.

Verrassend en innovatief

Paardekooper scoorde uitermate goed op innovatie en ontzorging. “Wij zijn ontzettend trots op deze overwinning,” aldus Linda van de Heuvel die vanuit haar rol als WrappIDup’er veel ervaring heeft met het ontwikkelen van succesvolle verpakkingsconcepten. “De out of home consumptie zit in de lift en dit vraagt om nieuwe, innovatieve verpakkingsconcepten, waarbij gastbeleving, gemak en kwaliteit centraal staan. Als bedrijf volgen wij de ontwikkelingen in de markt op de voet en reageren met slimme, eigentijdse oplossingen. Zowel op productniveau als op het niveau van de klantenservice weten we onze afnemers telkens weer te inspireren en verrassen. Het is geweldig om te zien dat dit wordt gewaardeerd en we zijn als team supertrots op deze overwinning. We willen dan ook iedereen bedanken die op ons heeft gestemd.”