• Geplaatst op 16-12-2016
  • Algemeen

De afgelopen jaren heeft PACOMBI GROUP substantieel geïnvesteerd in het optimaliseren van de digitale processen van de dochterbedrijven, waaronder Paardekooper Verpakkingen. Maximaal gebruiksgemak, een zeer compleet aanbod en volledige, transparante informatie staan hierbij centraal. De webshop van Paardekooper laat zich het beste vergelijken met een Bol.com, maar dan voor zakelijke gebruikers.

“Zakelijke klanten verwachten dezelfde gebruikerservaring als bij consumentenwebshops,” vertelt Rian Faaij, E-Business Manager bij PACOMBI GROUP. “Dit is precies waar de webshop van Paardekooper aan voldoet. Bij een webshop als Bol.com is het bijvoorbeeld heel vanzelfsprekend, dat kopers informatie krijgen over levertijden. In business-to-business zie je dit nog nauwelijks. Wij geven deze informatie wel. Klanten hebben bij ons volledig inzicht in voorraden en levertijden. Ook wanneer een artikel niet op voorraad is, geven wij een indicatie af van de verwachte levertijd. Hierin zijn wij uniek in onze branche.”

De klant bepaalt

“Niet de leverancier, maar de klant bepaalt wat, wanneer en waar hij koopt,” vervolgt Rian. “Dit is een duidelijke trend binnen e-commerce. Klanten willen continu grip houden op de processen rondom oriëntatie, bestelling en aflevering. De beschikbaarheid van productdetails, inzage in voorraden en de snelheid en flexibiliteit van levering zijn hierbij belangrijke factoren. Recent hebben wij de openingstijden van de klantservice en de tijden voor de online ondersteuning via de chatfunctie verruimd. Daarnaast geldt sinds kort: voor 17.00 besteld, dezelfde dag verzonden. Op deze manier zijn wij voor klanten nóg beter bereikbaar.”

Thuiswinkel zakelijk keurmerk

Het is dan ook niet vreemd dat PACOMBI GROUP als eerste leverancier van verpakkingen en disposables het certificaat Thuiswinkel Zakelijk in ontvangst mocht nemen. Het Thuiswinkel Zakelijk keurmerk wordt uitgegeven door Thuiswinkel.org. Het certificaat biedt zakelijke kopers acht zekerheden, waaronder een helder aanbod, een overzichtelijk orderproces, duidelijke prijzen en een veilige betaalomgeving. Zakelijke kopers zijn met PACOMBI GROUP verzekerd van een betrouwbare en efficiënte online zakenpartner.