• Geplaatst op 17-09-2015
  • Algemeen

Oud- Beijerland, 17-09-2015

Paardekooper presenteert WrappIDup

De oplossing voor iedereen die wil opvallen via de verpakking Paardekooper is al jarenlang de specialist in het ontwerpen en ontwikkelen van exclusieve verpakkingen. Dit specialisme krijgt vanaf nu een naam: WrappIDup. Met WrappIDup wil Paardekooper bedrijven inspireren (inspire) en ondersteunen bij het ontwikkelen (create) van nieuwe, onderscheidende verpakkingsoplossingen. Oplossingen die een positieve bijdrage leveren aan je bedrijfsimago en naamsbekendheid (ID up). Van elk idee, globaal of concreet, maken de verpakkingsexperts bij Paardekooper een nieuw verpakkingsproduct. Daarom wordt WrappIDup ook wel de ‘ideeënfabriek’ genoemd. WrappIDup biedt verschillende producten en diensten om het hele proces, van idee tot creatie, te ondersteunen. Van een inpakworkshop en trendsessie tot een persoonlijk moodboard en realistische Visuals. Ideeën worden werkelijkheid met WrappIDup.

De verpakking als marketingtool

Binnen WrappIDup staan verpakkingen centraal. Materiaalkennis, kennis van druk- en inpaktechnieken en een wereldwijd netwerk van leveranciers stellen Paardekooper in staat om voor elke verpakkingsvraag de juiste oplossing te bieden. Van een exclusieve schoenendoos tot bijzondere disposables, Paardekooper weet haar klanten telkens weer te verrassen.

Verpakkingen die u nergens anders ziet

Het bedrijf werkt zowel in opdracht van klanten als op eigen initiatief. Paardekooper onderzoekt, signaleert en reageert met unieke, eigen verpakkingslijnen. Daarom vind je bij Paardekooper verpakkingen die je nergens anders ziet, zoals de Catchy® verpakkingen en het eigentijdse I’M a CONCEPT.

Aan de slag

Via de website www.wrappidup.nl kunnen bedrijven hun verpakkingsvraagstuk voorleggen. Op de website vindt u een duidelijk overzicht van de diverse WrappIDup diensten en producten. Hier vind je tevens een instructiefilmpje.

Voor meer informatie:
Patrick Zevenbergen
+ 31 88 2222 382
pzevenbergen@paardekooper.nl

Over Paardekooper (algemeen):

Paardekooper is één van de grootste onafhankelijke distributeurs van verpakkingen en disposables in Europa, met meer dan 35.000 producten voor de detailhandel, foodservice en industriële markt. Paardekooper is onderdeel van PACOMBI GROUP.