• Geplaatst op 02-02-2017
  • Food & Services

Sinds 1 februari is verpakkingsland weer een prachtig merk rijker. Onder de noemer LOVLY® presenteren wij trendy geschenkverpakkingen, verkrijgbaar in verschillende, eigentijdse dessins. Wat zijn dit voorjaar de must haves op het gebied van geschenkverpakkingen? LOVLY onderscheidt zes verschillende stijltrends.

Stijltrend 1: Triangle

De trend van grafische patronen zet dit voorjaar onverminderd door. Grafische prints domineren de catwalk en het interieur. Triangle kenmerkt zich door strakke, driehoekvormen en veel herhaling. Er ontstaat een fascinerend optisch lijnenspel, waar je niet snel op uitgekeken raakt. Triangle is verkrijgbaar in twee trendy kleurnuances: elegant zilver en pastel roze.

Stijltrend 2: Cube

Cube neemt je mee terug in de tijd van de magische roaring twenties. Het onvergetelijke tijdperk van de jazzmuziek, herenclubs, de industrialisering en Art Deco. De abstracte vormen en geometrische patronen zijn nog steeds mateloos populair. De industriële vintage look zie je onder andere terug in de horeca en home & living. Cube is verkrijgbaar in glossy zwart en koper, voor een eigentijdse, stoere look.

Stijltrend 3: Facet

Scandinavisch design is hot. Abstracte patronen, waaronder facetvormen, zijn het uitgangspunt voor woonaccessoires, sieraden en fashion. En dit voorjaar zien we deze abstracte patronen ook terug op de geschenkverpakking. Facet kenmerkt zich door het gebruik van verfijnde, minimalistische lijnen in felle kleuren tegen een zachte pastelachtergrond.

Stijltrend 4: Tiles

Etnische prints zijn in 2017 niet meer weg te denken. Tiles doet denken aan Arabische vloertegels. Alsof je een hammam in Marrakech binnenstapt. Even bijkomen van de stress van alledag en genieten. Tiles is verkrijgbaar in fris hemelsblauw en warm okergeel en geeft de verpakking een exotisch tintje.

Stijltrend 5: Spirit

De hippie van dit voorjaar: Spirit is geïnspireerd op de bohemian stijl, maar dan in een modern jasje. Spirit is nonchalant en chic tegelijkertijd en heeft tevens iets exotisch. De stijl is verkrijgbaar in fris hemelsblauw en warm okergeel.

Stijltrend 6: Wave

Wave is voor elegante dames en charmante heren. Met deze betoverde schoonheid trakteer je klanten op een gevoel van luxe. Het decoratieve golfpatroon en de matglanzende materiaalcombinatie zorgen samen voor een elegant geheel. Wave is verkrijgbaar in de trendkleuren goud en pink.

Wil jij op de hoogte blijven van de actuele trends op het gebied van gift packaging? Kijk op www.lovlypackaging.com voor actuele trends in inspirerende inpakvoorbeelden.