• Geplaatst op 21-06-2018
  • Food & Services

De verpakking als uniek reclamemiddel

Maak van een standaard drink- of snackbeker een bijzondere eye-catcher met de trendy SNACKkubus. Ideaal voor het communiceren van eenmalige acties en thema- en seizoen specials.

Een goed idee hoeft niet altijd ingewikkeld te zijn. Dit bewijst de SNACKkubus. De houder is feitelijk niks anders dan een bedrukte kartonnen kubus met in het midden een gat, maar achter deze eenvoud gaat een slimme ‘outside the box’ gedachte schuil.

Origineel promotiemiddel

De SNACKkubus is namelijk een uitstekende, betaalbare (tijdelijke) reclamedrager. In plaats van een standaard sleeve of hangtag kies je dit keer voor een bedrukte kubus. Origineel, lekker anders en robuust, zodat je extra opvalt.

Multifunctioneel

De kartonnen houder is geschikt voor een 4 oz beker en zorgt voor een originele presentatie van bijvoorbeeld ijs, yoghurtshakes en grab snacks. Je kunt een eigen ontwerp bij ons aanleveren of onze Designstudio gaat voor je aan de slag. Zowel de binnen- als buitenzijde kunnen worden bedrukt. Denk bijvoorbeeld aan een leuke, verrassende tekst onderin de cuphouder, die zichtbaar wordt zodra de klant de beker eruit haalt.

Praktisch

De SNACKkubus wordt plano geleverd, waardoor je aanzienlijk opslagruimte bespaart. Ideaal wanneer je een beperkte opslagcapaciteit hebt, bijvoorbeeld in het geval van foodtrucks of tijdens beurzen en evenementen.

De bedrukte SNACKkubus is verkrijgbaar vanaf 1.500 stuks. Vraag een vrijblijvende offerte aan