Het merk BOB is ontwikkeld in samenwerking met de stichting hetWerkvan. Deze organisatie zet zich in voor kunstenaars met een beperking, om hun kwalitatief hoogwaardige werk een podium te geven. Hun kunst wordt ook wel ‘outsider art’ genoemd.

Bob: vol perspectief en kleur

De tekeningen voor de lijn gastenbenodigdheden van BOB zijn van de hand van outsider-artkunstenaar Bob van Buuren (1981). Bob is expert in het maken van tekeningen en grafieken die in het oog springen door het kleurgebruik en de bijzondere weergave van perspectief. Zijn geheime wapen: kleurpotloden.

Ruime keuze

Ons BOB-assortiment biedt een keur aan originele producten: van badgel en shampoo tot schoenpoets en een naaisetje. De lijn is geschikt voor al je gasten. Op de voorkant staat een tekening van Bob met de tekst Designed by BOB, op de achterkant vind je de website en het logo van stichting hetWerkvan. Vanaf vijfduizend stuks kunnen wij je producten bovendien leveren met je eigen bedrukking.

Geur van lemon grass

De verzorgingsproducten van BOB geuren naar lemon grass (citroengras): een zalig fris, citroenachtig aroma dat ontspant en verzacht, en tegelijkertijd verkwikkend werkt. Je gasten ervaren het luxueuze gevoel van persoonlijke aandacht en voelen zich direct thuis. Lemon grass is een neutrale, niet-overheersende geur en daardoor prettig voor iedereen, zowel voor man als vrouw (unisex). Prima geschikt dus voor al je gasten!