FillPak en PadPak zijn merknamen van het internationale bedrijf Ranpak. Met deze merken produceert en levert de verpakkingsspecialist diverse papierproducten voor het handmatig, halfautomatisch of automatisch opvullen, bufferen, fixeren en omwikkelen van allerlei verzendingen. Optimale materialen, systemen en totaalconcepten, maximale efficiëntie, lage kosten en een laag verbruik staan bij de onderneming voorop.

Milieuverantwoord verpakken
Ranpak werd in 1972 opgericht als de eerste producent van milieuverantwoord verpakkingsmateriaal. Het internationale bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een expert in de papierverpakkingsindustrie met ruim vijfhonderd werknemers wereldwijd. Vanuit vestigingen in Noord-Amerika (Ohio), Europa (Nederland) en Azië (Singapore) levert Ranpak zijn hoogwaardige verpakkingsoplossingen aan afnemers over de hele wereld.

Opvullen met FillPak en beschermen met PadPak
Het luchtigere en volumineuzere FillPak-papier wordt gebruikt voor het effectief opvullen van lege ruimtes in dozen, zodat je producten tijdens transport niet kunnen bewegen of beschadigen. Het gepatenteerde PadPak-papier is bedoeld om breekbare producten die je met de hand in dozen plaatst optimaal te beschermen. Je kreukt het eerst tot een stevige, beschermende pad met een hoge schokabsorptie en vouwt die vervolgens om je kwetsbare producten heen.

Snelle verwerking
Het FillPak- en PadPak-vulmateriaal bestaat uit een of twee lagen stevig bruin FSC-gecertificeerd kraftpapier, geleverd op een rol of als kettingpapier. Voor een snelle verwerking van het FillPak- en PadPak-vulpapier heeft Ranpak handige apparaten ontwikkeld. Zo vorm je met de ‘table top converter’, oftewel de FillPak TT, je FillPak-kettingpapier snel om tot schokdempende, lichtgewicht papierwikkels voor het efficiënt opvullen van je dozen en andere verpakkingen.


FillPak® Vulmateriaal, Papier, 70gr/m², 360m, 38.1cm,

Code 396096
€ 43,95 /pak Excl. btw

FillPak® Vulmateriaal, Papier, 50gr/m², 500m, 38.1cm,

Code 396095
€ 43,95 /pak Excl. btw

FillPak® Dispenser FillPak, Metaal, 850x400x540mm,

Code 396094
€ 79,95 /stuk Excl. btw