Haringverpakkingen

Hollandse traditie met een eigentijds design

Waarom zou je een blanco visvel gebruiken als je je klant voor hetzelfde geld een originele, opvallende verpakking kunt bieden? Want zeg nou zelf, het oog wil ook wat en met deze smaakvolle presentatie hapt je klant die haring zó weg. Deze bijzondere lijn combineert traditie en een typisch Hollandse uitstraling met een vrolijk en eigentijds design.

Complete visbeleving

Met deze originele lijn van haringverpakkingen heb je alles in huis voor een complete visbeleving. Naast viszakken, visvellen en doosjes bieden we ook servetten, citroendoekjes, partyprikkers, hemddraagtassen en een bijpassende beachflag en vlaggenlijn. Vis niet achter het net en bekijk meteen even het aanbod in onze webshop!

Bestel direct!

Wij zorgen dat jouw klanten happen

Wil je klanten binnenhalen met een vooruitstrevende verpakking? Wij zorgen wel dat ze happen! Binnen onze Fresh Seafood-lijn hebben we al verschillende mooie visverpakkingen ontwikkeld. Met deze haringverpakking gooien we het over een iets andere boeg: een modern, gedurfd design voor wie écht wil opvallen.

Bestel direct!

Het neusje van de haring

Wij geloven in de meerwaarde van een verpakking als marketingtool. Een verpakking mag opvallen en aandacht vragen voor je producten. Daarom bedenken we voortdurend nieuwe verpakkingsoplossingen en dessins. We beloven je het allerbeste. En zeker zo’n mooie traditie als haringhappen verdient een opvallende, eigentijdse verpakking.

Bestel direct!

Populaire producten uit ons uitgebreide assortiment haringverpakkingen

Bak, PS, visschaal, 198x80x15mm, blauw

Code 441130
€ 53,45 /doos @ 1000 stuks Excl. btw
op=op

Vlag, rood/Wit/Blauw

Code 830817
€ 44,50 € 30,00 /stuk Excl. btw

Bak, PS, K9+1, a-bak, 203x95x36mm, blauw

Code 441033
€ 51,20 /doos @ 1000 stuks Excl. btw
op=op

Vlag, blauw/Rood

Code 989380
€ 2,80 € 2,00 /stuk Excl. btw