Professionele vacuümverpakkings-
machines


Henkelman

Snel en hygiënisch vacuüm verpakken

Vacuüm verpakken is een ideale manier om producten snel, efficiënt en hygiënisch te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Vacuümverpakkingen zijn luchtdicht en fraudebestendig en houden de inhoud vocht- en stofvrij en zelfs steriel. Ze verlengen de houdbaarheid van voedingsmiddelen, verbeteren de productkwaliteit en helpen je voldoen aan de HACCP-normen.

Dit alles maakt van vacumeren een perfecte verpakkingsmethode voor food- en non-foodproducten zoals vlees, vis, kaas en groenten, onderdelen, elektronica, geld, farmaceutische producten, textiel, DNA en nog veel meer.

Henkelman
Henkelman
Henkelman
Henkelman
Henkelman
Henkelman
Henkelman
Henkelman

Topkwaliteit met Nederlands design

De professionele vacuümverpakkingsmachines van leverancier Henkelman worden over de hele wereld in zeventig landen gebruikt.

De machines staan bekend om hun robuuste kwaliteit, optimale bedieningsgemak en lange levensduur. Om die hoge standaard te waarborgen, controleert en test Henkelman elke machine voorafgaand aan de levering.

Alle vacuümmachines worden in Nederland ontworpen en gemaakt. Ze vallen op door hun strakke uiterlijk en hun intelligente, functionele en hygiënische design. Zo zijn alle machines voorzien van een praktische en tevens mooie transparante deksel, hebben diverse machines een fraaie rvs-omkasting en zijn sommige series zelfs volledig uitgevoerd in rvs.


Henkelman
Henkelman
Henkelman
Henkelman
Henkelman

De Jumbo-serie: ideale tafelmodellen voor de horeca

De compacte en complete tafelmodellen uit de Jumbo-serie voldoen aan alle HACCP-normen om snel en hygiënisch voedsel te verpakken.
Met hun kleinere formaat kun je ze gemakkelijk overal in je bedrijf plaatsen. De eenvoudig te bedienen apparaten worden dan ook veel gebruikt in de horeca, retail en catering. In horecakeukens zijn de scherp geprijsde Jumbo-machines onder meer geliefd omdat ze zo geschikt zijn voor sous-videbereidingen (langdurig garen op een constante lage temperatuur).

Bekijk de compacte vacuümmachines uit de Jumbo-serie

Henkelman
Henkelman
Henkelman
Henkelman
Henkelman
Henkelman
Henkelman

De Boxer-serie: robuuste veelzijdigheid

De efficiënte en robuuste tafelmodellen uit de Boxer-serie worden gebruikt voor talloze toepassingen in zowel food- als non-foodbranches.

Met hun hygiënische vormgeving en intelligente design zijn ze geschikt voor het vacuüm- en MAP-verpakken van uiteenlopende producten. De veelzijdige machines beschikken over uitgebreide programmamogelijkheden voor heel specifieke verpakkingen en je kunt ze uitbreiden met een handige labelprinter. Ze voldoen bovendien aan alle HACCP-normen voor voedselveilig werken en worden daardoor veel gebruikt in de horeca, retail en catering.

Bekijk de veelzijdige vacuümmachines uit de Boxer-serie


Henkelman
Henkelman
Henkelman
Henkelman
Henkelman
Henkelman

Een en al gebruiksgemak

In de markt staan de vacuümmachines van Henkelman bekend als zeer gebruiksvriendelijk.
Of je nu een van de economisch geprijsde, compacte tafelmodellen in huis hebt of werkt met de zware industriële dubbelkamermachines, stuk voor stuk zijn ze snel te installeren ('plug & pack'), gemakkelijk te bedienen en ook nog eens onderhoudsarm.

Voor de vacuümverpakkingsmachines zijn diverse handige accessoires en uitbreidingen verkrijgbaar, variërend van een servicekit voor standaardonderhoud, een praktische trolley met opbergvakken en een handige hogere deksel tot extra inlegplaten, snijdraden (trennseals) voor het gemakkelijk verwijderen van restfolie, sensorbesturing, besturing met kookpuntdetectie (liquid control) en nog veel meer.
Een selectie uit ons assortiment vacuümverpakkingsmachines van Henkelman

Vacuümmachine Henkelman, Jumbo 42, RVS

Code 510245
€ 1.600,00 /stuk Excl. btw

Vacuümmachine Henkelman, Mini Jumbo, RVS

Code 510241
€ 980,00 /stuk Excl. btw

Vacuümmachine Henkelman, Boxer 52, RVS

Code 510255
€ 2.599,00 /stuk Excl. btw

Vacuümmachine Henkelman, Jumbo 30, RVS

Code 510252
€ 1.360,00 /stuk Excl. btw
€ 2.575,00 /stuk Excl. btw
€ 2.910,00 /stuk Excl. btw

Vacuümmachine Henkelman, Boxer 35, RVS

Code 510254
€ 1.695,00 /stuk Excl. btw

onderhoudsset mini jumbo

Code 510243
€ 42,45 /stuk Excl. btw
€ 1.080,00 /stuk Excl. btw

Vacuümmachine Henkelman, Boxer 62, RVS

Code 510256
€ 2.649,00 /stuk Excl. btw

Vacuümmachine Henkelman, Boxer 42, RVS

Code 510246
€ 1.925,00 /stuk Excl. btw

Vacuümmachine Henkelman, Jumbo 42 XL, RVS

Code 510244
€ 1.895,00 /stuk Excl. btw