Horecava 2019

Futureproof foodpackaging

Hoe creëer je de ultieme gastbeleving via de verpakking? Hoe zorg je voor een Instagrammable foodpresentatie? En hoe bereid jij je voor op het naderende verbod op Single Use Plastics (SUP-verbod)? Deze vragen kwamen uitvoerig aan bod tijdens de Horecava 2019, met als doel een futureproof verpakkingsassortiment, dat voldoet aan de eisen van de gast én de eisen van de wet.
Horecava

LET'S TALK ABOUT #plastic

Tijdens de Horecava 2019 ging onze campagne 'LET'S TALK ABOUT #plastic' van start. Het SUP-verbod vraagt om een nieuwe kijk op verpakken.
Verpakkingen worden zo (her)ontworpen dat zij geschikt zijn voor hergebruik en/of recycling, maar dan zijn we er nog niet. Hoe zorgen we er bijvoorbeeld voor dat deze verpakkingen op de juiste manier worden ingezameld en verwerkt? Circulair verpakken doe je samen en vraagt om ketensamenwerking. Samen uitdagingen omzetten in kansen. De campagne leidde tijdens de beurs tot veel vruchtbare gesprekken.

Like Us. Follow Us. Join Us! LinkedIn. Instagram.
Horecava

Biodore®: verpakkingen en disposables van natuurlijke materialen

En over het SUP-verbod gesproken: de natuurlijke verpakkingen en disposables van Biodore® kunnen een goed alternatief zijn voor kunststof disposables.
Tijdens de Horecava presenteerden wij een aantal nieuwkomers, waaronder een nieuwe verpakkingslijn van Falcata hout, palmblad tapasschaaltjes voor een levendige foodpresentatie en herbruikbare broodzakken van gecertificeerd organic katoen.

Als alternatief voor de EPS menubox introduceerden wij menubakken van bagasse. Dit materiaal is oersterk, composteerbaar en geschikt voor oven en magnetron. Eveneens nieuw in de bagasse-lijn zijn de borden. Verder introduceerden wij een nieuwe collectie natuurlijke prikkers, papieren rietjes, kartonnen borden en houten bestek.
Horecava
Horecava
Horecava
Horecava
Horecava
Horecava

Nieuwe foodverpakkingen van DEPA

Op de beurs voor horecaprofessionals mocht het merk DEPA natuurlijk niet ontbreken. Er was veel belangstelling voor de Durables. Deze onbreekbare lichtgewicht glazen zijn nauwelijks van echt glaswerk te onderscheiden, zowel qua look als qua smaakbeleving en drinkcomfort.
Doordat de glazen geschikt zijn voor meermalig gebruik vallen ze bovendien buiten het SUP-verbod. Nieuwkomers in het DEPA-assortiment zijn onder andere het ICE IS (N)ICE ijs- en milkshakeconcept, de Zero waste cup en een complete bamboe-lijn. Bamboe is een graag gezien materiaal en DEPA had tijdens de beurs de primeur met de eerste complete bamboe-lijn van Nederland. Bezoekers werden tevens getrakteerd op een exclusieve preview van het nieuwe 'Meal delivery' concept voor de restaurantsector. Zorg dat je niks mist van de moderne verpakkingsconcept en meld je aan voor onze speciale nieuwsbrief.
Horecava
Horecava
Horecava
Horecava
Horecava
Horecava


Horecava
Premium horecabeleving via brandpackaging
Ook WrappIDup was vertegenwoordigd. Naast verschillende inspirerende voorbeelden van andere merken stond ook ons eigen WrappIDup-brand 'IDEA' centraal. We presenteerden acht proefmodellen voor onder meer snacks, delivery, koffie en to go. Geheel vormgegeven binnen de kaders van ons eigen brand, zodat bezoekers direct het effect en de meerwaarde(!) van brandpackaging konden zien en ervaren. Ook benieuwd hoe een onderscheidend verpakkingsdesign bijdraagt aan de positionering, reputatie en herkenning van jouw merk of foodformule? Dare to be different! Vraag een inspiratiesessie aan.

Shop en shine

Shoppen bij Paardekooper staat garant voor een consistente klantervaring. Of je nu bestelt in onze webshop of in één van onze Paardekooper Stores.
Met Paardekooper profiteer je van het gemak van online gecombineerd met de persoonlijke service en beleving van een fysieke winkel. Bezoekers van onze stand werden getrakteerd op een omnichannel shopexperience. Dit moment grepen we meteen aan om bezoekers kennis te laten maken met onze online designsoftware. In slechts een paar eenvoudige stappen bestel je via de webshop bedrukte verpakkingen, waaronder bedrukte koffiebekers, snacktassen, onderzetters en sapflessen. Verkrijgbaar vanaf kleine aantallen, dus ook ideaal voor het communiceren van tijdelijke acties. Voor grotere afnames kun je natuurlijk terecht in de Store of neem contact op met één van onze accountmanagers
Horecava
Horecava
Horecava
Horecava
Horecava
Horecava