Kinderbenodigdheden

Kinderbenodigdheden

Vrolijke kidsboxen, drinkbekers, ijsbekers en speeltjes voor je kleinste klanten

Zorg dat ook je jongste gasten zich thuis voelen in jouw restaurant of op je evenement. Presenteer je kindermenu's met speciale aandacht en de kinderen hebben het bij jou gegarandeerd naar hun zin. In onze webshop vind je een ruim assortiment aan kinderbenodigdheden die je daarbij helpen. Maak je keuze uit diverse menuboxen, drinkbekers en ijsbekers in verrassende thema's die jongens en meisjes aanspreken, en haal onze gevarieerde cadeaumixen en grabbeltonmixen in huis. Met een gevarieerde voorraad aan kidssupplies zul jij de kinderen in jouw eetgelegenheid telkens weer weten te boeien. En iedereen weet: als de kinderen plezier hebben, zijn de ouders en andere volwassenen in het gezelschap ook blij!Prachtige kidsboxen voor al je kindermenu's

Eten is pas écht leuk als je je kindermenu gepresenteerd krijgt in een mooie kidsbox.

Met onze prachtig uitgevoerde themaboxen voor kinderen maak je je kleine gasten heel gemakkelijk blij. Kies voor dichte of open menudozen, met of zonder drinkbekers of speeltjes, en verras zowel de kinderen als hun ouders. Uiteraard gaan de smulboxen na het eten vol trots mee naar huis.

KinderbenodigdhedenKinderbenodigdheden

Dichte menuboxen voor jongens en meisjes

Onze dichte menudozen van stevig karton zijn voorzien van diverse kleurrijke thema's die jongens en meisjes aanspreken,

zoals Jungledieren, Speeltuin, Strand, Eenhoorn, Raceauto, Winter en Coolkids. Ook voor Sinterklaas en Halloween hebben we twee speciale menuboxen. Bestel de kidsboxen per thema, als serie met meerdere thema's, samen met bijbehorende drinkbekers of compleet met bijpassende speeltjes. Eten was nog nooit zo leuk!

Veelzijdige open menuboxen

Wil je je kindermenu's eens anders dan anders serveren? Dan zijn onze open menuboxen een verrassende optie.

In deze langwerpige smuldoosjes met het uiterlijk van een boot, raceauto of hippe muziekdoos vind je drie ruimtes waarin bijvoorbeeld frietjes, een snack en een drankje passen. Zet het doosje gevuld en wel op tafel en iedereen zal verrast opkijken. De open menuboxen zijn ook verkrijgbaar inclusief bijpassende drinkbeker met 3D-opdruk, deksel en stevig rietje met dopje.

Kinderbenodigdheden

Goed gevulde cadeaumixen en grabbeltonmixen

Je kindermenu's zijn niet compleet zonder een cadeautje. Haal ons gevarieerde horecaspeelgoed in huis en stop in elke menubox een speeltje als vrolijke surprise.

Of laat de kinderen bij het afscheid uit een grabbelton zelf hun cadeautje pakken. In ons assortiment vind je verrassingsmixen en grabbeltonmixen met kleine speeltjes, een luxueuze cadeaumix met wat grotere cadeaus en een cadeaumix met fraai licentiespeelgoed.

Tip: maak je kinderbenodigdheden compleet met een inkleurplacemat

Met een kleurplaat als placemat zijn de kinderen ook voor en na het eten zoet.

Onze papieren placemats op A3-formaat zijn bedrukt met een vrolijke afbeelding en diverse puzzeltjes. Dankzij het bijbehorende kartonnen doosje met zes houten kleurpotloodjes kunnen de kids direct aan de slag!

Kinderbenodigdheden

Kinderbenodigdheden

Vrolijke bekers voor drankjes, ijsjes en slushpuppy's

Wat is een kindermenu zonder iets te drinken en een ijsje toe?

Met onze serie kleurrijke 3D-drinkbekers, vrolijke ijsbekers en bijzondere slushpuppybekers maak je je kindermaaltijden pas echt compleet! Alle bekers kunnen na gebruik mee naar huis, zodat je jonge gasten met een bijzonder aandenken je restaurant uitgaan.

3D-drinkbekers in alle thema's

Onze mooie 3D-drinkbekers met beweegbare 3D-print zijn er in dezelfde thema's als de kidsboxen.

Stem menubox en beker op elkaar af en iedere kindermaaltijd wordt direct een kleurrijk en aantrekkelijk geheel. In elk thema zijn de 3D-drinkbekers verkrijgbaar met en zonder deksel. De bekers met deksel hebben bovendien een handig herbruikbaar rietje met een afsluitbaar dopje.

Vrolijke ijsbekers met dieren en emoji's

Speciaal voor het serveren van de heerlijkste kinderijsjes hebben wij stevige kunststof dierenbekers en emojibekers die je inkoopt als serie.

Elke ijsbeker in de serie is weer net even anders, zodat de kinderen alle dieren of emoji's kunnen verzamelen. Zo móeten ze wel bij je terugkomen!


Kinderbenodigdheden

Unieke slushpuppybekers in leuke vormen

Slushpuppy's zijn verfrissende ijsdrankjes in knalkleuren. Die vragen natuurlijk om net zulke opvallende bekers als de drankjes zelf.

Naast een basic slushbeker en een knotsgekke twisterbeker vind je bij ons ook slushpuppybekers in de vorm van een pinguïn, palmboom of paddenstoel. Allemaal zijn ze voorzien van een stevig herbruikbaar rietje met een afsluitbaar dopje. Een echte traktatie voor elk kind!

Een selectie uit ons uitgebreide assortiment kinderbenodigdheden

3D-drinkbeker, incl. deksel, Halloween & Sinterklaas, PP, 300ml, blauw

Code 22-12036
€ 49,00 /doos à 100 stuks Excl. btw

Slushpuppybeker, Palm, PET, 400ml, 250mm, transparant

Code 22-12092
€ 52,50 /doos à 70 stuks Excl. btw

IJsbeker, Emoji, Kunststof, 200ml, assorti

Code 22-12100
€ 39,24 /doos à 36 stuks Excl. btw

3D-drinkbeker, incl. deksel, Jungledieren, Vissen, Piraat, Winter, PP, 300ml, assorti

Code 22-12038
€ 45,00 /doos à 100 stuks Excl. btw

Kidsbox, Karton, Schatkist, Winter, Eenhoorn & Raceauto, 150x214x115mm

Code 22-10004
€ 36,00 /doos à 100 stuks Excl. btw

Kidsbox, Karton, Winter, 150x214x115mm

Code 22-10011
€ 34,00 /doos à 100 stuks Excl. btw

IJsbeker, Dieren, Kunststof, 200ml, assorti

Code 22-12102
€ 39,24 /doos à 36 stuks Excl. btw

3D-drinkbeker, incl. deksel, Emoji, PP, 300ml, blauw/Rood

Code 22-12011
€ 43,00 /doos à 100 stuks Excl. btw

Placemat, Papier, 42x29,7cm, A3, met potloden, wit

Code 22-8521
€ 72,00 /pak, 288 st Excl. btw

Cadeaumix licentiespeelgoed

Code 22-11071
€ 105,00 /doos à 100 stuks Excl. btw