In 1896 zocht de Duitse uitvinder Louis Leitz een manier om zijn papieren te organiseren. De inmiddels niet meer weg te denken ordner met hefboom was geboren. Tegenwoordig staat Leitz bekend als wereldleider op het gebied van producten om documenten te organiseren.

Leitz-efficiëntie
Zo levert Leids labelsystemen, opberg- en archiveringsproducten, notitieboeken, presentatiemateriaal, bureauaccessoires, nietmachines en perforators, inbind- en lamineerproducten (zoals de onderscheidende iLAM lamineermachine), professionele accessoires voor mobiele apparaten en nog veel meer. De producten variëren van traditioneel tot technologisch, gaan jaren mee en zijn allemaal voorzien van de zo kenmerkende Leitz-efficiëntie.

Innovatief merk
Het van oorsprong Duitse Leitz is inmiddels onderdeel van het grote Zweedse Esselte, dat al in 1913 werd opgericht. Als innovatief merk loopt Leitz voorop in de evolutie naar de toekomst van het werken. Immers; technologie verandert, maar principes blijven hetzelfde: vandaag de dag is het nog steeds de moeite waard om een taak goed uit te voeren. Leitz heeft dat begrepen.


€ 6,95 /stuk Excl. btw