100%eco Servet, Papier, 22x33cm, wit


Code
611203
Besteleenheid
1

€ 64,95 /doos à 6016 stuks Excl. btw

Op voorraad
22 producten

Deel dit product

Wil je mooie witte servetten presenteren die toch milieuvriendelijk zijn?

Sterk en zacht


Deze sterke en zachte tafelservetten zijn duurzaam geproduceerd. In de bijbehorende ServOne-servetdispenser zet je ze gemakkelijk op elke tafel, aanrecht of balie.

Hygiënische dispenser


Ook zonder dispenser zijn deze servetten uiterst hygiënisch en zuinig in gebruik. Door de praktische verpakking pak je ze altijd per stuk. Zo is contact met de andere tissues niet nodig en bespaar je tevens aanzienlijk op afval en inkoopkosten. Deze Cascades-servetten zijn volledig gemaakt van oud papier.

Uniek productieproces


Dankzij een uniek productieproces is het energie- en waterverbruik bij het vervaardigen van deze servetten minimaal. Na gebruik zijn de tissues deels biologisch afbreekbaar. De servetten zijn ook verkrijgbaar in een ongebleekte, beige versie.

Gecertificeerd


De producten van 100%eco zijn voorzien van diverse belangrijke milieu- en duurzaamheidscertificaten.Algemeen
Code 611203
Merk 100%eco
EAN 8714215076843
Materiaal Papier
Maten en gewichten
Lengte (cm) 33
Breedte (cm) 22
Uiterlijk
Kleur Wit
Design Perform
Verpakking
Aantal per pallet 24
Inhoud per besteleenheid 32x188 st.

Merk 100%eco

Met 100%eco leveren wij een unieke reeks producten van een merk dat staat voor 100% duurzaamheid, 100% betrouwbaarheid en 100% transparantie. Wij zijn er dan ook trots op onszelf exclusief distributeur te mogen noemen van dit vooruitstrevende merk.

Compleet assortiment
100%eco levert een compleet assortiment aan duurzaam geproduceerd toiletpapier, handdoekpapier, keukenpapier, servetten en tissues, aangevuld met een lijn van mooie en praktische bijbehorende dispensers. Zo kun je je hele toiletruimte, keuken of werkplaats milieuvriendelijk inrichten met de producten van 100%eco.

Betrouwbaar alternatief
Met 100%eco willen wij iedereen die zorgdraagt voor de toekomst van onze wereld een 100% betrouwbaar alternatief bieden. Het doel van 100%eco is immers om een zo klein mogelijke voetafdruk op onze aarde achter te laten. De producten van 100%eco worden daarom volledig duurzaam geproduceerd, met grote besparingen op het gebied van water, bomen en energie en een minimale uitstoot van CO2 tot gevolg.

Geen bomen gekapt
Het papier van 100%eco wordt geproduceerd door het Canadese bedrijf Cascades, een van de grootste papierproducenten ter wereld en tevens de meest duurzame. Cascades gebruikt 100% windenergie en voor de productie worden geen bomen gekapt. Het bedrijf begon al in 1964 met de productie van gerecycled toiletpapier en werkt sindsdien volgens hun missie “Zoek iedere dag, op ieder moment naar innovatieve oplossingen om de natuur en de mens te beschermen”. In dit filmpje hoor en zie je meer over Cascades.

Eerlijk en volledig
Met de toenemende zorg voor het milieu hebben wij bewust gekozen voor een ecologisch merk dat uitsluitend werkt met gerecyclede grondstoffen, dat écht duurzaam produceert en dat bovendien eerlijke en volledige informatie geeft over wat je koopt. Zo worden de producten van Cascades per schip naar Europa vervoerd (een veel lagere milieubelasting dan vervoer over de weg of via de lucht) en zorgt 100%eco er nadrukkelijk voor dat alle productclaims juist zijn.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook

€ 32,50/set à 50 stuks