3 kerstballetjes aan touwtje 50 stuks


Breng je cadeautjes en je winkel eenvoudig in kerstsferen met drie kerstballetjes aan een touwtje.

Kerstcadeaus decoreren
Met dit setje van twee goudkleurige en één warmrood kerstballetje geregen aan een goudkleurig touwtje versier je heel gemakkelijk al je kerstcadeaus. Bevestig de glanzende kerstdecoratie op een cadeauverpakking of cadeaudoosje of bind de balletjes om een zakje of flessenhals.

Feestelijke winkeldecoratie
Voor de ultieme feestelijke uitstraling combineer je de stralende kerstballetjes met andere stijlvolle inpakmaterialen zoals linten, tule en strikken in kerstsfeer. De veelzijdige kunststof kerstversiering is bovendien overal eenvoudig aan op te hangen bij het decoreren van je etalage, winkelschappen of de kerstboom in je winkel.

Vijftig balletjes
De kerstballetjes worden met vijftig stuks geleverd in een handig doosje. Bekijk ook onze andere kerstcorsages.Maten en gewichten
Code 890198
Merk Neutraal
EAN 8714215021546
Inhoud (stuks) 50
Uiterlijk
Thema Kerstmis

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Laat ze bedrukken in je eigen bedrijfsstijl of maak zelf een ontwerp met een tekst en/of afbeelding naar keuze.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook