activaAir pedaal


Code
513133
Besteleenheid
1

€ 86,95 /stuk Excl. btw

Dit product is op dit moment niet beschikbaar.

Wil je geïnformeerd worden over de beschikbaarheid?


Niet op voorraad


Deel dit product

Gebruik dit handige pedaal met de activaAir-luchtkussenmachines Basic BP4000 en Power BP5000 voor het vullen van luchtkussenzakjes en luchtkussenmatjes.

Zelf de hoeveelheid bepalen


Met behulp van dit pedaal kun je precies bepalen hoeveel luchtkussenfolie er moet worden gevuld. Sluit het pedaal met de stekker aan op je luchtkussenmachine. Door het pedaal in te drukken, maak je snel en gemakkelijk het gewenste aantal luchtkussentjes of luchtkussenmatjes.

Professioneel verpakkingen opvullen


De luchtkussenmachines van activaAir zijn ideaal om snel en efficiënt luchtkussenzakjes en luchtkussenmatjes te maken. Vul de zakjes of matjes met de juiste hoeveelheid lucht om je verpakkingen economisch en professioneel op te vullen en je producten zo optimaal te beschermen.Uitvoering
Code 513133
Merk activaAir
EAN 8714215136134
Variant Pedaal

Merk activaAir

activaAir is een merk van het Duitse activaTec. Sinds 1987 ontwikkelt, produceert en levert dit familiebedrijf innovatieve producten en materialen voor het eenvoudig en veilig verwerken van verpakkingen, zoals de efficiënte luchtkussenmachines, luchtkussenzakjes, luchtkussenmatjes en aanvullende producten van activaAir.

Van industrie tot retailer
activaTec levert zijn producten via partners in meer dan zeventien landen aan magazijnen en verpakkingsafdelingen binnen de hele bedrijfskolom: van industriële fabrikanten, groothandelaren en resellers tot overheidsinstellingen en commerciële bedrijven zoals retailers en webwinkels.

Service en betrouwbaarheid
Dankzij speerpunten als een grote magazijnvoorraad, snelle levering, doorlopende kwaliteitscontrole en persoonlijk contact kan activaTec zijn producten aanbieden met grote service en betrouwbaarheid.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie