activaAir teflonband voor BP 4000


Code
513131
Besteleenheid
1

€ 19,95 /set à 2 stuks Excl. btw

Op voorraad
1 product


Deel dit product

Werk je met de activaAir-luchtkussenmachine Basic BP4000 of Power BP5000 voor het vullen van luchtkussenzakjes en luchtkussenmatjes?

Extra teflonbanden


Deze set van twee teflonbanden is geschikt voor de Basic BP4000- en Power BP5000-luchtkussenmachines van activaAir. Zorg dat je altijd voldoende reserveonderdelen in huis hebt zodat je zó aan de slag kunt met vullen van je luchtkussenzakjes en luchtkussenmatjes.

Professioneel verpakkingen opvullen


De luchtkussenmachines van activaAir zijn ideaal om snel en efficiënt luchtkussenzakjes en luchtkussenmatjes te maken. Vul de zakjes of matjes met de juiste hoeveelheid lucht om je verpakkingen economisch en professioneel op te vullen en je producten zo optimaal te beschermen.Uitvoering
Code 513131
Merk activaAir
EAN 8714215136110
Variant Teflonband

Merk activaAir

activaAir is een merk van het Duitse activaTec. Sinds 1987 ontwikkelt, produceert en levert dit familiebedrijf innovatieve producten en materialen voor het eenvoudig en veilig verwerken van verpakkingen, zoals de efficiënte luchtkussenmachines, luchtkussenzakjes, luchtkussenmatjes en aanvullende producten van activaAir.

Van industrie tot retailer
activaTec levert zijn producten via partners in meer dan zeventien landen aan magazijnen en verpakkingsafdelingen binnen de hele bedrijfskolom: van industriële fabrikanten, groothandelaren en resellers tot overheidsinstellingen en commerciële bedrijven zoals retailers en webwinkels.

Service en betrouwbaarheid
Dankzij speerpunten als een grote magazijnvoorraad, snelle levering, doorlopende kwaliteitscontrole en persoonlijk contact kan activaTec zijn producten aanbieden met grote service en betrouwbaarheid.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie