activaAir Vulmateriaal, LDPE, 400x230mm, 450m, transparant


Veilig je producten verzenden? Met de luchtkussenfolie van activaAir maak je snel en efficiënt professionele luchtkussenmatten.

Professioneel opvullen


Vul je verzendverpakkingen effectief op met deze economische luchtkussenfolie van activaAir. Van de folie op rol maak je met behulp van luchtkussenmachines BP2000 (Light Mini) en BP4000 (Basic) van activaAir heel eenvoudig stevige luchtkussenmatjes. De twee luchtkamers op rij zorgen voor extra flexibiliteit bij het inpakken.

Geen extra verzendkosten


Bepaal het aantal matjes en de benodigde hoeveelheid lucht om de lege ruimtes in je dozen en andere verpakkingen perfect op te vullen. De matjes voegen geen extra gewicht aan je verpakking toe, waardoor dit vulmateriaal niet voor extra verzendkosten zorgt.

Optimale bescherming


Dankzij het gebruik van meerdere lagen folie kunnen de oersterke buffermatten niet scheuren. Zo zijn je producten tijdens transport optimaal en uiterst stabiel beschermd tegen vallen en stoten.

Diverse matjes en zakjes


De milieuvriendelijke en recyclebare luchtkussenmatjes zijn verkrijgbaar op een rol van 450 meter, met twee of met vier luchtkamers op rij. Je kunt ook kiezen voor luchtkussenzakjes op rollen van 700 of 1.500 meter in drie verschillende breedtes.Algemeen
Code 107231
Merk activaAir
EAN 8714215136240
Materiaal LDPE
Maten en gewichten
Hoogte (mm) 400
Breedte (mm) 230
Lengte (m) 450
Uiterlijk
Kleur Transparant
Uitvoering
Variant Luchtkussenzakje
Verpakking
Aantal per pallet 48

Merk activaAir

activaAir is een merk van het Duitse activaTec. Sinds 1987 ontwikkelt, produceert en levert dit familiebedrijf innovatieve producten en materialen voor het eenvoudig en veilig verwerken van verpakkingen, zoals de efficiënte luchtkussenmachines, luchtkussenzakjes, luchtkussenmatjes en aanvullende producten van activaAir.

Van industrie tot retailer
activaTec levert zijn producten via partners in meer dan zeventien landen aan magazijnen en verpakkingsafdelingen binnen de hele bedrijfskolom: van industriële fabrikanten, groothandelaren en resellers tot overheidsinstellingen en commerciële bedrijven zoals retailers en webwinkels.

Service en betrouwbaarheid
Dankzij speerpunten als een grote magazijnvoorraad, snelle levering, doorlopende kwaliteitscontrole en persoonlijk contact kan activaTec zijn producten aanbieden met grote service en betrouwbaarheid.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook