Afvalzak, HDPE, 120l, 70x110cm, 25my, blauw


Code
153702
Besteleenheid
1

€ 9,95 /krimp à 3 st Excl. btw

Op voorraad
28 producten

Deel dit product

Restafval verzamelen doe je in zo’n stevige afvalzak van Qleaniq.

Veelgebruikte afvalzakken


Onder ons merk Qleaniq hebben wij een assortiment stevige afvalzakken voor de meest voorkomende afvalbakken opgenomen in transparant, grijs en blauw.

100 tot 120 liter


Deze blauwe afvalzakken van HDPE zijn geschikt voor afvalbakken met een inhoud van 100 tot 120 liter. Gebruik ze voor het verzamelen van restafval of kleding die gewassen moet worden.

Praktisch verpakt


Op iedere rol zitten twintig zakken die je dankzij de perforatierand heel gemakkelijk kunt afscheuren. De zakken zijn heel praktisch per drie rollen verpakt in een handige krimpverpakking.Algemeen
Code 153702
Merk Neutraal
EAN 8710883153022
Materiaal HDPE
Maten en gewichten
Breedte (cm) 70
Lengte (cm) 110
Dikte (my) 25
Inhoud (l) 120
Uiterlijk
Kleur Blauw
Verpakking
Aantal per pallet 160

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Laat ze bedrukken in je eigen bedrijfsstijl of maak zelf een ontwerp met een tekst en/of afbeelding naar keuze.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook