Allesreiniger Andy, Pro Formula, 5L


Code
693222
Besteleenheid
1

€ 8,95 /stuk Excl. btw

Op voorraad
126 producten

Deel dit product

Zorg voor perfect schone vloeren en interieurs met Andy Allesreiniger Appel Professional uit onze Pro Formula-reeks.

Allesreiniger Andy Appel


Het is van het grootste belang dat jouw horecazaak, zorginstelling, hotel, bed and breakfast, winkel of bedrijf blinkend schoon is. Met deze milde allesreiniger Appel van Andy reinig je de vloeren en andere oppervlakken in elke ruimte efficiënt en grondig.

Krachtige formule


De vloeibare allesreiniger met appelgeur heeft een krachtige formule die snel vuil en vet opneemt en ook zonder naspoelen geen strepen achterlaat. Wat overblijft is een stralend schone, frisse en heerlijk geurende ruimte. Van deze royale vijfliterverpakking heb je bovendien lang schoonmaakplezier.

Pro Formula voor professionele reiniging


Speciaal voor bedrijven en instellingen bieden wij met Pro Formula een serie professionele schoonmaakproducten voor de dagelijks terugkerende reinigingstaken. Binnen deze lijn vind je wereldwijd vertrouwde merken die je helpen te voldoen aan de HACCP-richtlijnen voor hygiëne.Algemeen
Code 693222
Merk Andy
EAN 7615400072279
Materiaal Chemicals
Productlijn Pro Formula
Maten en gewichten
Inhoud (l) 5
Verpakking
Aantal per pallet 160

Merk Andy

De vloeibare allesreinigers van Andy zijn al sinds 1960 een vertrouwde hulp bij de schoonmaak. Het merk staat bekend om zijn krachtige reinigingseigenschappen, heerlijke verfrissende geuren en een vriendelijke uitstraling. Schoonmaken met Andy geeft je dan ook een schoon, fris en fijn gevoel.

De vloeibare allesreinigers van Andy zijn geschikt voor het reinigen van bijna alle soorten oppervlakken in en om het huis. De productreeks bestaat uit Allesreiniger Vertrouwd, drie frisse geurvarianten en een speciale allesreiniger voor hout en laminaat.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook