Aqua Light Fles, Drinkwater, 18,9l, transparant


Productcode
999981
Besteleenheid
1
Merk
Aqua Light

€ 9,95 /fles
€ 12,04 incl. BTW

Op voorraad
2 producten

Je winkel of bedrijfsruimte kan niet zonder dit verfrissende, zuivere Aqua Light mineraalwater.

Voor de Aqua Light watercooler
Deze flessen natuurlijk zuiver drinkwater passen perfect op onze Aqua Light watercooler. Plaats een cooler met dit heerlijke water op je kantoor of werkvloer, in je showroom, winkelruimte, keuken of kantine. Collega’s, klanten en gasten zullen je dankbaar zijn!

Gezuiverd en gefilterd
Het puur Nederlandse mineraalwater wordt gewonnen uit de bron Anl'eau (Anloo) in Drenthe. Na winning wordt het water uitgebreid gezuiverd door ontijzering, actief-koolfiltratie en ontharding. Daarna volgt een filtering via omgekeerde osmose, waarbij men het water ontdoet van nagenoeg alle opgeloste stoffen en verontreiniging.

Constante kwaliteit
Door aan dit zeer zuivere water de juiste hoeveelheden calcium, magnesium en andere mineralen toe te voegen, ontstaat een heerlijk drinkwater van constante kwaliteit. Een speciale behandeling bij het bottelen van de flessen zorgt voor een gegarandeerde houdbaarheid van minimaal een jaar. De flessen zijn gemaakt van stevig polycarbonaat.

Laag mineraalgehalte
Aqua Light mineraalwater heeft een zeer laag gehalte aan mineralen. Hierdoor is het water ook geschikt als vloeistof voor babyvoeding, mensen met een zoutarm of zoutloos dieet en nierdialysepatiënten.Algemeen
Productcode 999981
Merk Aqua Light
Materiaal Drinkwater
Maten en gewichten
Inhoud (l) 18,9
Uiterlijk
Kleur Transparant

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie