AVC Sealing Solutions Afroller, AR-350, 350mm


Code
13-AR.350
Besteleenheid
1

€ 74,00 /Stuk Excl. btw

Op voorraad
150 producten

Deel dit product

Handmatig sealen gaat nog sneller met deze afrolinrichting voor supermagneetsealers en tafelmagneetsealers.

Gemakkelijk sealen


Werk je met de Super Magneet Sealer SMS-350 of SMS-350-EM of met de Tafel Magneet Sealer TMS-310 of TMS-410 voor het sluiten van plasticfolie en het maken van zakken op maat uit buisfolie? Met deze handige folieafroller maak je vanuit een rol folie of buisfolie van maximaal 300 mm breed heel gemakkelijk zakjes op maat.

Perfect op zijn plaats


Deze prettige afrolinrichting zorgt voor nog meer gebruiksgemak van je magneetsealer. Leg de folierol eenvoudig op de twee rollende buizen. Je folie is nu prima strak te trekken en af te rollen en blijft tijdens het sealen perfect op zijn plaats liggen.

Betrouwbare sealers


Supermagneetsealers en tafelmagneetsealers zijn betrouwbare, zeer eenvoudig te bedienen magnetische sealmachines voor het in plasticfolie verpakken van direct mailings, zoals folders, brochures, catalogi en tijdschriften, en het maken van dikke, beschermende zakken of blokzakjes.


Maten en gewichten
Code 13-AR.350
Merk AVC Sealing Solutions
Breedte (mm) 350
Uitvoering
Type AR-350

Merk AVC Sealing Solutions

De sealers in ons assortiment zijn afkomstig van leverancier AVC Sealing Solutions. Dit dynamische bedrijf bouwt al sinds 1986 hoogwaardige sealmachines voor diverse seal- en krimpoplossingen.

Breed assortiment
AVC levert zowel eenvoudige tafelsealers als volautomatische sealmachines en alles daartussen. Door het enorme scala aan mogelijkheden heeft AVC altijd wel een oplossing voor jouw verpakkingsvraagstuk. In ons assortiment vind je diverse magneetsealers, tafelsealers, impulssealers, werktafels en allerlei toebehoren, zoals sealdraad, veiligheidsmessen, teflon en complete reparatiesets.

Snelle sealoplossingen
De sealers van AVC zijn uitermate geschikt voor industrieel gebruik. Doordat zij hun machines zelf ontwikkelen en bouwen, kunnen zij continu innoveren en verbeteren. AVC staat dan ook bekend om zijn snelle en goede sealoplossingen die doen wat je van ze verwacht.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook