AVC Sealing Solutions Sealer, SMS-1000, 1000mm.


Code
13-SMS.1000
Besteleenheid
1

€ 1.425,00 /Stuk Excl. btwDeel dit product

Sluit je zakken, direct mailings of buisfolie doeltreffend met deze betrouwbare en breed inzetbare magneetsealer.

Voor folieverpakkingen


Dit magnetische sealapparaat heeft een eenvoudige, slimme bediening en vele opties. De sealer is zeer geschikt voor het in plasticfolie verpakken van direct mailings en ideaal voor het maken van dikke, beschermende zakken of blokzakjes bij de bakker. Met een seallengte van 1.020 mm en een sealbreedte van 4 mm is de sealmachine perfect voor industrieel gebruik.

Slimme magneetbediening


Dankzij de slimme magneet hoef je de sealarm enkel nog te sluiten. Als het apparaat klaar is met sealen, gaat de arm automatisch omhoog. Zo kun je efficiënt werken en ben je altijd verzekerd van een betrouwbare en solide sealing.

Constante kwaliteit


De SMS-1000 magneetsealer is voorzien van een handige afsnij-inrichting met veiligheidsmes voor het wegsnijden van de folierestanten. Voor een constante sealkwaliteit kun je met twee schakelaars onafhankelijk de sealtijd en de koeltijd instellen. Optioneel is een voetpedaal leverbaar voor elektrische bediening.

Losse onderdelen


Voor de Super Magneet Sealer 1000 zijn onder andere een folieafroller, een verstelbare werktafel met afstelstrip, onderteflon, boventeflon en een veiligheidsmes verkrijgbaar.


Maten en gewichten
Code 13-SMS.1000
Merk AVC Sealing Solutions
Breedte (mm) 1000
Uitvoering
Type SMS-1000

Merk AVC Sealing Solutions

De sealers in ons assortiment zijn afkomstig van leverancier AVC Sealing Solutions. Dit dynamische bedrijf bouwt al sinds 1986 hoogwaardige sealmachines voor diverse seal- en krimpoplossingen.

Breed assortiment
AVC levert zowel eenvoudige tafelsealers als volautomatische sealmachines en alles daartussen. Door het enorme scala aan mogelijkheden heeft AVC altijd wel een oplossing voor jouw verpakkingsvraagstuk. In ons assortiment vind je diverse magneetsealers, tafelsealers, impulssealers, werktafels en allerlei toebehoren, zoals sealdraad, veiligheidsmessen, teflon en complete reparatiesets.

Snelle sealoplossingen
De sealers van AVC zijn uitermate geschikt voor industrieel gebruik. Doordat zij hun machines zelf ontwikkelen en bouwen, kunnen zij continu innoveren en verbeteren. AVC staat dan ook bekend om zijn snelle en goede sealoplossingen die doen wat je van ze verwacht.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook