AVC Sealing Solutions Sealer, SMS-350-EM, 350mm.


Code
13-SMS.350.EM
Besteleenheid
1

€ 1.010,00 /Stuk Excl. btw

Dit product is op dit moment niet beschikbaar.

Wil je geïnformeerd worden over de beschikbaarheid?
Deel dit product

Sluit je zakken, direct mailings of buisfolie doeltreffend met deze betrouwbare en breed inzetbare magneetsealer met voetpedaal.

Voor folieverpakkingen


Dit magnetische sealapparaat heeft een eenvoudige, slimme bediening en vele opties. De sealer is zeer geschikt voor het in plasticfolie verpakken van direct mailings en ideaal voor het maken van dikke, beschermende zakken of blokzakjes bij de bakker. Met een seallengte van 330 mm en een sealbreedte van 4 mm is de sealmachine perfect voor industrieel gebruik.

Slimme magneetbediening


Het sealapparaat is uitgerust met een handig voetpedaal waarmee je de sealarm elektrisch kunt sluiten. Hierdoor heb je beide handen vrij om het product goed te positioneren. Na het sluiten start direct de lascyclus. Als het apparaat klaar is met sealen, gaat de arm automatisch omhoog. Een ideale manier om efficiënt te werken en altijd zeker te zijn van een betrouwbare en solide sealing.

Constante kwaliteit


De SMS-350-EM magneetsealer is voorzien van een handige afsnij-inrichting met veiligheidsmes voor het wegsnijden van de folierestanten. Voor een constante sealkwaliteit kun je met twee schakelaars onafhankelijk de sealtijd en de koeltijd instellen.

Losse onderdelen


Voor de Super Magneet Sealer 350-EM zijn onder andere een folieafroller, een verstelbare werktafel met afstelstrip, sealdraad, onderteflon, boventeflon, een veiligheidsmes en een reparatieset verkrijgbaar.


Maten en gewichten
Code 13-SMS.350.EM
Merk AVC Sealing Solutions
Breedte (mm) 350
Uitvoering
Type SMS-350-EM

Merk AVC Sealing Solutions

De sealers in ons assortiment zijn afkomstig van leverancier AVC Sealing Solutions. Dit dynamische bedrijf bouwt al sinds 1986 hoogwaardige sealmachines voor diverse seal- en krimpoplossingen.

Breed assortiment
AVC levert zowel eenvoudige tafelsealers als volautomatische sealmachines en alles daartussen. Door het enorme scala aan mogelijkheden heeft AVC altijd wel een oplossing voor jouw verpakkingsvraagstuk. In ons assortiment vind je diverse magneetsealers, tafelsealers, impulssealers, werktafels en allerlei toebehoren, zoals sealdraad, veiligheidsmessen, teflon en complete reparatiesets.

Snelle sealoplossingen
De sealers van AVC zijn uitermate geschikt voor industrieel gebruik. Doordat zij hun machines zelf ontwikkelen en bouwen, kunnen zij continu innoveren en verbeteren. AVC staat dan ook bekend om zijn snelle en goede sealoplossingen die doen wat je van ze verwacht.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie