AVC Sealing Solutions Sealer, TMS-310, 300mm.


Code
13-TMS.310
Besteleenheid
1

€ 415,00 /Stuk Excl. btw

Dit product is op dit moment niet beschikbaar.

Wil je geïnformeerd worden over de beschikbaarheid?
Deel dit product

Sluit je zakken, buisfolie en direct mailings doeltreffend met deze eenvoudig te bedienen tafelmagneetsealer met veiligheidsmes.

Voor folieverpakkingen


Dit gebruiksvriendelijke en duurzame magnetische sealapparaat is zeer geschikt voor het sluiten van zakjes en het in plasticfolie verpakken van direct mailings, zoals folders, brochures, catalogi en tijdschriften. Met een seallengte van 300 mm en een sealbreedte van 2 mm is de sealmachine ideaal voor professioneel gebruik.

Slimme magneetbediening


Dankzij de slimme magneet hoef je de sealarm enkel nog te sluiten. Als het apparaat klaar is met sealen, gaat de arm automatisch omhoog. Zo ben je altijd verzekerd van een betrouwbare en solide sealing.

Met veiligheidsmes


De TMS-310 magneetsealer is voorzien van een handige afsnij-inrichting met veiligheidsmes voor het wegsnijden van folierestanten. Met de tijdschakelaar kun je de sealtijd eenvoudig afstemmen op de dikte van de folies.

Losse onderdelen


Voor de Tafel Magneet Sealer TMS-310 zijn onder andere onderteflon, boventeflon, een veiligheidsmes en een reparatieset verkrijgbaar.


Maten en gewichten
Code 13-TMS.310
Merk AVC Sealing Solutions
Breedte (mm) 300
Uitvoering
Type TMS-310

Merk AVC Sealing Solutions

De sealers in ons assortiment zijn afkomstig van leverancier AVC Sealing Solutions. Dit dynamische bedrijf bouwt al sinds 1986 hoogwaardige sealmachines voor diverse seal- en krimpoplossingen.

Breed assortiment
AVC levert zowel eenvoudige tafelsealers als volautomatische sealmachines en alles daartussen. Door het enorme scala aan mogelijkheden heeft AVC altijd wel een oplossing voor jouw verpakkingsvraagstuk. In ons assortiment vind je diverse magneetsealers, tafelsealers, impulssealers, werktafels en allerlei toebehoren, zoals sealdraad, veiligheidsmessen, teflon en complete reparatiesets.

Snelle sealoplossingen
De sealers van AVC zijn uitermate geschikt voor industrieel gebruik. Doordat zij hun machines zelf ontwikkelen en bouwen, kunnen zij continu innoveren en verbeteren. AVC staat dan ook bekend om zijn snelle en goede sealoplossingen die doen wat je van ze verwacht.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook