Bak, Karton, sandwichbak, 80x50x20mm, bruin


Veelzijdig minibakje voor allerlei kleine heerlijkheden.

Hoge versbeleving


Dit unieke, conische bakje laat populaire gerechtjes zoals tapas en fingerfood volledig tot hun recht komen. De natuurlijke uitstraling van het minibakje draagt bovendien bij aan een hoge versbeleving.

Lunch of high tea


Gebruik het kartonnen bakje voor borrelsnacks of serveer er tijdens een lunch of high tea je verse sandwiches of minipistoletjes op. De stevige bakjes in miniformaat zijn gemakkelijk stapelbaar en worden onbedrukt geleverd.

Presentatietip


Vul het conische bakje eens met verse frietjes en presenteer dit op het dinerbord naast wat kleurrijke groenten en een stukje vlees.



Algemeen
Code 411654
Merk Neutraal
EAN 3282554130595
Materiaal Karton
Maten en gewichten
Lengte (mm) 80
Breedte (mm) 50
Hoogte (mm) 20
Inhoud (stuks) 250
Milieu en kwaliteit
Kwaliteitskeurmerk Voedselveiligheid
Uiterlijk
Kleur Bruin
Thema Mini´s
Vorm Rechthoekig
Uitvoering
Variant Sandwichbak

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Laat ze bedrukken in je eigen bedrijfsstijl of maak zelf een ontwerp met een tekst en/of afbeelding naar keuze.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook

€ 4,50/pak @ 100 stuks