Banier, Harvest, 75x180cm


Breng sfeer in je winkel, etalage of restaurant met deze grote indoorbanier.

Banier voor sfeer in je interieur


Banieren voor binnengebruik geven je presentatie een extra boost. Met hun grote formaat brengen de vaandels heel gemakkelijk sfeer in je interieur en speel je eenvoudig in op het seizoen of op specifieke feestdagen.

Heerlijke herfst


Deze eenzijdig bedrukte banier Harvest is dankzij de uitstekende doordruk heel goed tweezijdig te gebruiken. De banner is gemaakt van lichtgewicht, scheurbestendig textiel en voorzien van een prachtige gedetailleerde digitale print in herfstsfeer. De afbeeldingen van fraai gekleurde herfstbladeren, paddenstoelen en een stapel haardhout doen je verlangen naar lange herfstwandelingen in een bos vol bladeren, paddenstoelen, eikels en kastanjes. Een ideale indoorbanner om de aandacht te vestigen op de seizoensproducten van woonwinkels, kledingzaken, bloemenwinkels, lunchrooms en vele andere winkels en bedrijven.

Eenvoudig ophangen


Deze banier heeft handige tunnelzomen aan de boven- en onderkant waar je gemakkelijk ophangstokken zoals ‘metal poles’ of vaandelstokken doorheen rijgt (los verkrijgbaar). Het doek blijft zo mooi strak en is met behulp van een koord eenvoudig overal op te hangen.

Diverse prints


De banieren zijn verkrijgbaar in diverse formaten en met verschillende opdrukken.Algemeen
Code 830949
Merk Neutraal
EAN 8717266192586
Materiaal Textiel
Maten en gewichten
Lengte (cm) 180
Breedte (cm) 75
Uiterlijk
Design Harvest

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Laat ze bedrukken in je eigen bedrijfsstijl of maak zelf een ontwerp met een tekst en/of afbeelding naar keuze.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook

€ 16,75/doos à 150 stuks