Be Dutch Energieschakelaar, 180-250vv, 86x86x60mm, zwart


Code
24-A-765-ECU04
Besteleenheid
1


3 uitvoeringen

€ 27,00 /Stuk Excl. btw

Dit product is op dit moment niet beschikbaar.

Wil je geïnformeerd worden over de beschikbaarheid?
Deel dit product

Bespaar op energie in je hotelkamers en conferentieruimtes met dit zwarte standaardmodel ECU-energieschakelaar.

Energiebesparende schakelaar (ECU)


Wil je zuinig omgaan met energie? Schakel dan over op deze ‘energy control units’ (ECU), oftewel energiebesparende energieschakelaars. De schakelaars zijn verbonden met de verlichting, airconditioning en andere elektronische apparatuur in een ruimte. Doordat de stroomtoevoer naar alle aangesloten apparaten alleen is ingeschakeld als de sleutelkaart zich in de unit bevindt, bespaar je op energie, kosten en het milieu. Een ideale energiezuinige oplossing voor bijvoorbeeld hotelkamers en conferentieruimtes.

Contactloze en magnetische sleutelkaarten


Dit standaardmodel energieschakelaar werkt met zowel contactloze als magnetische sleutelkaarten. Schuif eenvoudig een sleutelkaart in de unit en de energietoevoer naar alle aangesloten apparaten wordt ingeschakeld. Na het verwijderen van de kaart worden de apparaten binnen enkele seconden automatisch uitgeschakeld. De ECU’s beschikken over een interne ledverlichting, waardoor ze ook in het donker goed zichtbaar zijn bij het betreden van een ruimte.

Brandvertragend


Deze 30 ampère energieschakelaar is ontworpen voor alle Europese aansluitdozen. Ze zijn gemaakt van ABS-kunststof, een materiaal van hoge kwaliteit dat brandvertragend werkt.

Green Key-product


Ben je een Green Key-certificaathouder? Deze energiebesparende energieschakelaars voldoen aan de eisen van Green Key op het gebied van duurzaamheid en milieuzorg. Ze zijn een uitstekende aanwinst voor het MVO-beleid van jouw accommodatie en dragen bij aan je Green Key-certificeringsniveau.Algemeen
Code 24-A-765-ECU04
Merk Be Dutch
Materiaal ABS, Kunststof
Maten en gewichten
Hoogte (mm) 86
Breedte (mm) 86
Lengte (mm) 60
Milieu en kwaliteit
Milieukeurmerk Green Key
Uiterlijk
Kleur Zwart
Uitvoering
Voltage 180-250v

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie