Biodore® Bord, rond, Karton, Ø190mm, wit


Productcode
455171
Besteleenheid
1
Merk
Biodore®

€ 3,65 /krimp @ 100 st
€ 4,42 incl. BTW

Op voorraad
26 producten

Presenteer je gerechten op een eenvoudige, neutrale manier op deze kartonnen bordjes.

Natuurlijk genieten
Verwerk je graag verse en natuurlijke ingrediënten in je gerechten of wil je een lekker hapje presenteren? Kies dan voor deze neutrale kartonnen bordjes en leg het accent op natuurlijk genieten.

Stevig en voedselveilig
De praktische, stevige borden zijn voedselveilig en ideaal voor eenmalig gebruik. Dankzij het natuurlijke materiaal van uitsluitend primaire houtvezels kunnen ze naderhand gewoon bij het oud papier.

Veelzijdig bord
Gebruik deze veelzijdige borden bij festivals, evenementen en braderieën, op campings en bij picknicks, barbecues of tuinfeesten. Ze zijn verkrijgbaar in vier handzame formaten. Dit bordje is erg geschikt voor het serveren van een lekkere salade of broodje.

Natuurlijke grondstoffen
De producten van Biodore zijn gemaakt van natuurlijke grondstoffen en sluiten perfect aan op de bewuste belevingswereld van vandaag. Ze onderscheiden zich door hun bijzondere vormen en lijnen, hun brede toepasbaarheid en hun internationale uitstraling.

Een ware beleving
Met Biodore in huis speel je effectief en op unieke wijze in op de groeiende vraag naar natuurlijke producten die van eten en drinken een ware beleving maken. Schoonheid, genieten, gezelligheid, ontdekken en beleven; met Biodore zorg je dat ieder detail klopt.

Explore Biodore, go natural!
Algemeen
Productcode 455171
Merk Biodore®
EAN 08710653005414
Materiaal Karton
Maten en gewichten
Diameter (mm) 190.0
Milieu en kwaliteit
Kwaliteitskeurmerk Voedselveiligheid
Milieukeurmerk Recycable paper
Uiterlijk
Vorm Rond
Kleur Wit
Verpakking
Aantal per pallet 0

Merk Biodore®

Met een reeks van mooie producten uitsluitend gemaakt van natuurlijke materialen is ons merk Biodore een natuurlijk alternatief voor de traditionele verpakkingsconcepten.

Schoonheid van de natuur
Het assortiment van Biodore (www.biodore.com) bestaat uit disposables en verpakkingsproducten die zijn gebaseerd op de schoonheid van de natuur. Dankzij hun opvallende lijnen en het gebruik van natuurlijke materialen, zoals hout, bamboe, palmblad, papier, bagasse (suikerrietpulp) en biologisch afbreekbaar plastic (PLA en C-PLA), sluiten de producten perfect aan op de belevingswereld van vandaag.

Hedendaags merk
De productreeks van Biodore omvat draagtassen, borden, schalen en schaaltjes, bekers en glazen, bestek en prikkers met bijzondere vormen. Alle ontwerpen zijn geïnspireerd op de materialen, patronen, vormen, kleuren en emoties uit de natuur. Dit past helemaal bij de hedendaagse lifestyletrends en maakt van Biodore een uniek, modern merk met opvallende producten die op vele manieren zijn te gebruiken.

Natuurlijk genieten
Biodore richt zich op natuurlijk genieten, schoonheid, gezelligheid, ontdekken en beleven. De fraaie vormen en patronen van de materialen zorgen dat elk gerecht volledig tot zijn recht komt. Voor iedere horecamedewerker een genot om mee te werken.

Onderscheidend concept
Biodore is een sterk concept met een internationale uitstraling dat direct opvalt binnen je verpakkingsassortiment. Het biedt foodservice-aanbieders en retailers de mogelijkheid op uitzonderlijke wijze in te spelen op een productgroep waar vanuit de markt steeds meer vraag naar is. Horecaondernemers, zoals restaurants, eetcafés, cateraars en festivals, kunnen zich met Biodore op een bijzondere manier onderscheiden.

Elk detail klopt
De disposables en verpakkingen van Biodore staan stuk voor stuk garant voor een originele, natuurlijke presentatie van je gerechten. Met Biodore zorg je dat ieder detail klopt.

Biodore, go natural!


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie