actie

Biodore® Draagtray, 2-vaks, bruin


Code
414981
Besteleenheid
1

€ 9,30 € 6,98 /krimp @ 100 st Excl. btw


Wordt verwacht
08-05-18 (week 19)
Verwachte aantal
160

Deel dit product

Maak het je gasten gemakkelijk: geef ze hun drankjes mee in een draagtray met een natuurlijke uitstraling.

Voor twee bekers


Deze stevige, lichtbruine cupcarrier is geschikt voor twee bekers koffie, thee, bier, frisdrank of andere dranken. Of de cups of bekers nu groot of klein zijn; alle formaten blijven stabiel in de tray staan. Zo kunnen je gasten hun bestelde drankjes comfortabel en zonder knoeien meenemen.

Papierpulp


De praktische draagtrays zijn gemaakt van papierpulp. Deze grondstof van gerecycled papier (oude kranten) en karton is uitsluitend afkomstig van industrieel afval met een gegarandeerde traceerbaarheid. Het natuurlijke materiaal is ideaal voor eenmalig gebruik en kan naderhand gewoon bij het oud papier. De trays zijn bovendien composteerbaar in een industriële omgeving (herkenbaar aan het kiemplantlogo op de verpakking).

Prettig draagbaar


Gebruik deze prettig draagbare bekertrays bijvoorbeeld bij festivals, evenementen en braderieën, op campings en bij picknicks, barbecues of tuinfeesten. Er is ook een draagtray verkrijgbaar voor vier cups of bekers.

Natuurlijke grondstoffen


De producten van Biodore zijn gemaakt van natuurlijke grondstoffen en sluiten perfect aan op de bewuste belevingswereld van vandaag. Ze onderscheiden zich door hun bijzondere vormen en lijnen, hun brede toepasbaarheid en hun internationale uitstraling.

Een ware beleving


Met Biodore in huis speel je effectief en op unieke wijze in op de groeiende vraag naar natuurlijke producten die van eten en drinken een ware beleving maken. Schoonheid, genieten, gezelligheid, ontdekken en beleven; met Biodore zorg je dat ieder detail klopt.

Explore Biodore, go natural!Milieu en kwaliteit
Code 414981
Merk Biodore®
EAN 8710653004660
Kwaliteitskeurmerk Voedselveiligheid
Milieukeurmerk Recycable paper
Milieukeurmerk Green Key
Uiterlijk
Kleur Bruin
Uitvoering
Indeling 2-vaks
Verpakking
Aantal per pallet 216

Merk Biodore®

Met een reeks van mooie producten uitsluitend gemaakt van natuurlijke materialen is ons merk Biodore een natuurlijk alternatief voor de traditionele verpakkingsconcepten.

Schoonheid van de natuur
Het assortiment van Biodore (www.biodore.com) bestaat uit disposables en verpakkingsproducten die zijn gebaseerd op de schoonheid van de natuur. Dankzij hun opvallende lijnen en het gebruik van natuurlijke materialen, zoals hout, bamboe, palmblad, papier, bagasse (suikerrietpulp) en biologisch afbreekbaar plastic (PLA en C-PLA), sluiten de producten perfect aan op de belevingswereld van vandaag.

Hedendaags merk
De productreeks van Biodore omvat draagtassen, borden, schalen en schaaltjes, bekers en glazen, bestek en prikkers met bijzondere vormen. Alle ontwerpen zijn geïnspireerd op de materialen, patronen, vormen, kleuren en emoties uit de natuur. Dit past helemaal bij de hedendaagse lifestyletrends en maakt van Biodore een uniek, modern merk met opvallende producten die op vele manieren zijn te gebruiken.

Natuurlijk genieten
Biodore richt zich op natuurlijk genieten, schoonheid, gezelligheid, ontdekken en beleven. De fraaie vormen en patronen van de materialen zorgen dat elk gerecht volledig tot zijn recht komt. Voor iedere horecamedewerker een genot om mee te werken.

Onderscheidend concept
Biodore is een sterk concept met een internationale uitstraling dat direct opvalt binnen je verpakkingsassortiment. Het biedt foodservice-aanbieders en retailers de mogelijkheid op uitzonderlijke wijze in te spelen op een productgroep waar vanuit de markt steeds meer vraag naar is. Horecaondernemers, zoals restaurants, eetcafés, cateraars en festivals, kunnen zich met Biodore op een bijzondere manier onderscheiden.

Elk detail klopt
De disposables en verpakkingen van Biodore staan stuk voor stuk garant voor een originele, natuurlijke presentatie van je gerechten. Met Biodore zorg je dat ieder detail klopt.

Biodore, go natural!


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook

€ 24,95/doos à 4500 stuks