Biodore® Schaal, Palmblad, rechthoekig, 28x42cm,


Productcode
437391
Besteleenheid
1
Merk
Biodore®

€ 21,30 /pak @ 25 stuks
€ 25,77 incl. BTW

Op voorraad
5 producten

Kies voor een natuurlijke presentatie met deze bijzondere rechthoekige schalen van palmblad.

Natuurlijk genieten
Deze mooi gevormde schalen van palmblad benadrukken de natuurlijke oorsprong van je verse gerechten. Leg het accent op natuurlijk genieten, proeven en beleven en gebruik ze als schalen of borden voor het presenteren van allerlei warme en koude gerechten.

Duurzaam palmblad
De schalen zijn gemaakt van afgevallen palmbladeren en laten de structuur van het palmblad goed zien. Ze worden geproduceerd op kleinschalige locaties in ontwikkelingslanden waar men werkt volgens het fairtradeprincipe. Deze productiemethode geeft iedere schaal zijn eigen unieke kleur en uiterlijk.

Diverse formaten
De veelzijdige palmbladschalen zijn verkrijgbaar in diverse formaten. Je kunt ze gemakkelijk meerdere keren gebruiken. Ideaal voor foodtruckfestivals, evenementen en braderieën, op campings en bij picknicks, barbecues of tuinfeesten.

Met kiemplantlogo
Palmblad is een stevig, voedselveilig materiaal met een duurzaam karakter dat ook in de oven kan worden gebruikt. De schalen zijn biologisch afbreekbaar en composteerbaar in een industriële omgeving (herkenbaar aan het kiemplantlogo op de verpakking).

Natuurlijke grondstoffen
De producten van Biodore zijn gemaakt van natuurlijke grondstoffen en sluiten perfect aan op de bewuste belevingswereld van vandaag. Ze onderscheiden zich door hun bijzondere vormen en lijnen, hun brede toepasbaarheid en hun internationale uitstraling.

Een ware beleving
Met Biodore in huis speel je effectief en op unieke wijze in op de groeiende vraag naar natuurlijke producten die van eten en drinken een ware beleving maken. Schoonheid, genieten, gezelligheid, ontdekken en beleven; met Biodore zorg je dat ieder detail klopt.

Explore Biodore, go natural!
Algemeen
Productcode 437391
Merk Biodore®
EAN 08710653007975
Materiaal Palmblad
Maten en gewichten
Lengte (cm) 28
Breedte (cm) 42
Milieu en kwaliteit
Kwaliteitskeurmerk Voedselveiligheid
Uiterlijk
Vorm Rechthoekig
Verpakking
Aantal per pallet 0

Merk Biodore®

Met een reeks van mooie producten uitsluitend gemaakt van natuurlijke materialen is ons merk Biodore een natuurlijk alternatief voor de traditionele verpakkingsconcepten.

Schoonheid van de natuur
Het assortiment van Biodore (www.biodore.com) bestaat uit disposables en verpakkingsproducten die zijn gebaseerd op de schoonheid van de natuur. Dankzij hun opvallende lijnen en het gebruik van natuurlijke materialen, zoals hout, bamboe, palmblad, papier, bagasse (suikerrietpulp) en biologisch afbreekbaar plastic (PLA en C-PLA), sluiten de producten perfect aan op de belevingswereld van vandaag.

Hedendaags merk
De productreeks van Biodore omvat draagtassen, borden, schalen en schaaltjes, bekers en glazen, bestek en prikkers met bijzondere vormen. Alle ontwerpen zijn geïnspireerd op de materialen, patronen, vormen, kleuren en emoties uit de natuur. Dit past helemaal bij de hedendaagse lifestyletrends en maakt van Biodore een uniek, modern merk met opvallende producten die op vele manieren zijn te gebruiken.

Natuurlijk genieten
Biodore richt zich op natuurlijk genieten, schoonheid, gezelligheid, ontdekken en beleven. De fraaie vormen en patronen van de materialen zorgen dat elk gerecht volledig tot zijn recht komt. Voor iedere horecamedewerker een genot om mee te werken.

Onderscheidend concept
Biodore is een sterk concept met een internationale uitstraling dat direct opvalt binnen je verpakkingsassortiment. Het biedt foodservice-aanbieders en retailers de mogelijkheid op uitzonderlijke wijze in te spelen op een productgroep waar vanuit de markt steeds meer vraag naar is. Horecaondernemers, zoals restaurants, eetcafés, cateraars en festivals, kunnen zich met Biodore op een bijzondere manier onderscheiden.

Elk detail klopt
De disposables en verpakkingen van Biodore staan stuk voor stuk garant voor een originele, natuurlijke presentatie van je gerechten. Met Biodore zorg je dat ieder detail klopt.

Biodore, go natural!


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie