Biodore® Tas, Composteerbaar, Zetmeelblend, dKT, 35x40cm, bodemvouw 4cm, transparant/Groen


Productcode
290057
Besteleenheid
1

€ 118,95 /doos @ 500 stuks
€ 143,93 incl. BTW

Op voorraad
12 producten

Deel dit product

Kies voor composteerbare draagtasjes met een natuurlijke uitstraling.

Gecertificeerd
Draagtassen zijn er voor ontelbare toepassingen en komen in vele soorten en maten. Wie natuurlijke materialen belangrijk vindt, kiest voor een hemddraagtas die is gecertificeerd volgens EN-13432.

Opvallende draagkracht
De DKT-draagtassen van Biodore worden gemaakt van maiszetmeel; een innovatief, composteerbaar bioplastic (herkenbaar aan het kiemplantlogo en het Vinçotte-logo). De tasjes zijn bijzonder dun, maar beschikken toch over een opvallende draagkracht. Deze tas is geschikt voor een inhoud tot maximaal vier kilo.

Veelzijdige tas
Met hun verstevigde, uitgestanste handgrepen zijn deze veelzijdige tassen ideaal voor bijvoorbeeld verswinkels, marktkramen en cateraars. Eenmaal thuis met de boodschappen geven veel consumenten de tasjes een tweede leven als afvalzak voor bioafval.

Natuurlijke grondstoffen
De producten van Biodore zijn gemaakt van natuurlijke grondstoffen en sluiten perfect aan op de bewuste belevingswereld van vandaag. Ze onderscheiden zich door hun bijzondere vormen en lijnen, hun brede toepasbaarheid en hun internationale uitstraling.

Een ware beleving
Met Biodore in huis speel je effectief en op unieke wijze in op de groeiende vraag naar natuurlijke producten die van eten en drinken een ware beleving maken. Schoonheid, genieten, gezelligheid, ontdekken en beleven; met Biodore zorg je dat ieder detail klopt.

Explore Biodore, go natural!
Algemeen
Productcode 290057
Merk Biodore®
Materiaal Zetmeelblend
Uitvoering DKT
Maten en gewichten
Dikte (my) 40.0
Breedte (cm) 35.0
Bodemvouw (cm) 4
Hoogte (cm) 40.0
Topomslag (cm) 8
Milieu en kwaliteit
Milieukeurmerk Kiemplant
Milieukeurmerk OK Compost HOME
Uiterlijk
Kleur Transparant/Groen
Design Composteerbaar
Verpakking
Aantal per pallet 0

Merk Biodore®

Met een reeks van mooie producten uitsluitend gemaakt van natuurlijke materialen is ons merk Biodore een natuurlijk alternatief voor de traditionele verpakkingsconcepten.

Schoonheid van de natuur
Het assortiment van Biodore (www.biodore.com) bestaat uit disposables en verpakkingsproducten die zijn gebaseerd op de schoonheid van de natuur. Dankzij hun opvallende lijnen en het gebruik van natuurlijke materialen, zoals hout, bamboe, palmblad, papier, bagasse (suikerrietpulp) en biologisch afbreekbaar plastic (PLA en C-PLA), sluiten de producten perfect aan op de belevingswereld van vandaag.

Hedendaags merk
De productreeks van Biodore omvat draagtassen, borden, schalen en schaaltjes, bekers en glazen, bestek en prikkers met bijzondere vormen. Alle ontwerpen zijn geïnspireerd op de materialen, patronen, vormen, kleuren en emoties uit de natuur. Dit past helemaal bij de hedendaagse lifestyletrends en maakt van Biodore een uniek, modern merk met opvallende producten die op vele manieren zijn te gebruiken.

Natuurlijk genieten
Biodore richt zich op natuurlijk genieten, schoonheid, gezelligheid, ontdekken en beleven. De fraaie vormen en patronen van de materialen zorgen dat elk gerecht volledig tot zijn recht komt. Voor iedere horecamedewerker een genot om mee te werken.

Onderscheidend concept
Biodore is een sterk concept met een internationale uitstraling dat direct opvalt binnen je verpakkingsassortiment. Het biedt foodservice-aanbieders en retailers de mogelijkheid op uitzonderlijke wijze in te spelen op een productgroep waar vanuit de markt steeds meer vraag naar is. Horecaondernemers, zoals restaurants, eetcafés, cateraars en festivals, kunnen zich met Biodore op een bijzondere manier onderscheiden.

Elk detail klopt
De disposables en verpakkingen van Biodore staan stuk voor stuk garant voor een originele, natuurlijke presentatie van je gerechten. Met Biodore zorg je dat ieder detail klopt.

Biodore, go natural!


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie