Biodore® Bak, Suikerrietpulp, maaltijdtray, 310x230x44mm,


Code
440248
Besteleenheid
1

€ 4,95 /krimp à 25 st Excl. btw

Dit product is op dit moment niet beschikbaar.

Wil je geïnformeerd worden over de beschikbaarheid?
Deel dit product

Met deze maaltijdtrays van bagasse (suikerriet) kies je voor een natuurlijke presentatie.

Maaltijdtray van suikerriet


Verwen je gasten met heerlijke producten en gerechten. Deze mooi gevormde maaltijdboxen van Biodore met twee vakken en vaste klapdeksel benadrukken de natuurlijke oorsprong van je verse gerechten en leggen zo het accent op natuurlijk genieten, proeven en beleven.

Natuurlijke presentatie


De veelzijdige menubakjes van zeer sterk bagasse zijn ideaal voor het hygiënisch en aantrekkelijk presenteren van verse koude en warme lunches die de klant wil meenemen of direct wil opeten, zoals salades, belegde broodjes, hamburgers, warme maaltijden, snacks en gegrilde producten. Gebruik ze bij festivals, evenementen en braderieën, op campings en bij picknicks, barbecues en tuinfeesten.

Diverse uitvoeringen


De stapelbare maaltijdboxen nemen weinig ruimte in beslag en zijn gemakkelijk te vullen en af te sluiten. Er zijn menubakken van suikerrietpulp verkrijgbaar in diverse uitvoeringen: met één vak, met vakverdeling voor een compleet menu en als hamburgerbakje.

Voedselveilig bagasse


Bagasse is een stevig, voedselveilig materiaal dat kan worden gebruikt in de magnetron. De schalen zijn bovendien composteerbaar in een industriële omgeving (herkenbaar aan het kiemplantlogo op de verpakking).

Natuurlijke grondstoffen


De producten van Biodore zijn gemaakt van natuurlijke grondstoffen en sluiten perfect aan op de bewuste belevingswereld van vandaag. Ze onderscheiden zich door hun bijzondere vormen en lijnen, hun brede toepasbaarheid en hun internationale uitstraling.

Een ware beleving


Met Biodore in huis speel je effectief en op unieke wijze in op de groeiende vraag naar natuurlijke producten die van eten en drinken een ware beleving maken. Schoonheid, genieten, gezelligheid, ontdekken en beleven; met Biodore zorg je dat ieder detail klopt.

Explore Biodore, go natural!Algemeen
Code 440248
Merk Biodore®
EAN 8710653013167
Materiaal Suikerrietpulp
Maten en gewichten
Lengte (mm) 310
Breedte (mm) 230
Hoogte (mm) 44
Milieu en kwaliteit
Milieukenmerk SUP-proof
Kwaliteitskeurmerk Voedselveilig
Milieukenmerk SUP-proof
Uitvoering
Variant Maaltijdtray
Verpakking
Aantal per pallet 320

Merk Biodore®

Met een reeks van mooie producten uitsluitend gemaakt van natuurlijke materialen is ons merk Biodore een natuurlijk alternatief voor de traditionele verpakkingsconcepten.

Schoonheid van de natuur
Het assortiment van Biodore (www.biodore.com) bestaat uit disposables en verpakkingsproducten die zijn gebaseerd op de schoonheid van de natuur. Dankzij hun opvallende lijnen en het gebruik van natuurlijke materialen, zoals hout, bamboe, palmblad, papier, bagasse (suikerrietpulp) en biologisch afbreekbaar plastic (PLA en C-PLA), sluiten de producten perfect aan op de belevingswereld van vandaag.

Hedendaags merk
De productreeks van Biodore omvat draagtassen, borden, schalen en schaaltjes, bekers en glazen, bestek en prikkers met bijzondere vormen. Alle ontwerpen zijn geïnspireerd op de materialen, patronen, vormen, kleuren en emoties uit de natuur. Dit past helemaal bij de hedendaagse lifestyletrends en maakt van Biodore een uniek, modern merk met opvallende producten die op vele manieren zijn te gebruiken.

Natuurlijk genieten
Biodore richt zich op natuurlijk genieten, schoonheid, gezelligheid, ontdekken en beleven. De fraaie vormen en patronen van de materialen zorgen dat elk gerecht volledig tot zijn recht komt. Voor iedere horecamedewerker een genot om mee te werken.

Onderscheidend concept
Biodore is een sterk concept met een internationale uitstraling dat direct opvalt binnen je verpakkingsassortiment. Het biedt foodservice-aanbieders en retailers de mogelijkheid op uitzonderlijke wijze in te spelen op een productgroep waar vanuit de markt steeds meer vraag naar is. Horecaondernemers, zoals restaurants, eetcafés, cateraars en festivals, kunnen zich met Biodore op een bijzondere manier onderscheiden.

Elk detail klopt
De disposables en verpakkingen van Biodore staan stuk voor stuk garant voor een originele, natuurlijke presentatie van je gerechten. Met Biodore zorg je dat ieder detail klopt.

Biodore, go natural!


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook