Biodore® Prikker, maiskolfprikker, Bamboe, 120mm, naturel


Code
733009
Besteleenheid
1

€ 1,25 /doos à 200 stuks Excl. btw

Op voorraad
1 product

Deel dit product

Rijg je maiskolven, aardappeltwisters en andere snacks aan deze robuuste maiskolfprikkers van FSC-gecertificeerd bamboe.

Bamboe maiskolfprikkers


Met hun lengte van 12 cm en een dikte van 5 mm zijn deze stevige snackprikkers van Biodore uitermate geschikt om een maiskolf op vast te prikken. Bestrijk de maiskolven vervolgens dun met olie en leg ze op de grill of barbecue. Dat wordt smullen van heerlijke goudgeel gegrilde mais! De dikke prikkers zijn ook erg geschikt om vlees, vis, kip en groente aan te rijgen.

Natuurlijke presentatie


De maiskolfprikkers zijn gemaakt van snelgroeiend, 100% FSC-gecertificeerd bamboe dat de natuurlijke oorsprong van je verse producten benadrukt. Kies voor een natuurlijke presentatie en gebruik de spiesen bij buffetten, foodtruckfestivals, evenementen en braderieën, op campings en bij picknicks, barbecues en tuinfeesten.

Brandwerende eigenschappen


Bamboe is een heel bijzonder materiaal. De brandwerende eigenschappen maken deze maiskolfprikkers uitermate geschikt voor gebruik op de barbecue of grill.

Natuurlijke grondstoffen


De producten van Biodore zijn gemaakt van natuurlijke grondstoffen en sluiten perfect aan op de bewuste belevingswereld van vandaag. Ze onderscheiden zich door hun bijzondere vormen en lijnen, hun brede toepasbaarheid en hun internationale uitstraling.

Een ware beleving


Met Biodore in huis speel je effectief en op unieke wijze in op de groeiende vraag naar natuurlijke producten die van eten en drinken een ware beleving maken. Schoonheid, genieten, gezelligheid, ontdekken en beleven; met Biodore zorg je dat ieder detail klopt.

Explore Biodore, go natural!Algemeen
Code 733009
Merk Biodore®
EAN 8710653014591
Materiaal Bamboe
Maten en gewichten
Lengte (mm) 120
Diameter (mm) 5
Milieu en kwaliteit
Milieukeurmerk FSC
Kwaliteitskeurmerk Voedselveilig
Milieukeurmerk Green Key
Milieukenmerk SUP-proof
Uiterlijk
Kleur Naturel
Uitvoering
Variant Maiskolfprikker

Merk Biodore®

Met een reeks van mooie producten uitsluitend gemaakt van natuurlijke materialen is ons merk Biodore een natuurlijk alternatief voor de traditionele verpakkingsconcepten.

Schoonheid van de natuur
Het assortiment van Biodore (www.biodore.com) bestaat uit disposables en verpakkingsproducten die zijn gebaseerd op de schoonheid van de natuur. Dankzij hun opvallende lijnen en het gebruik van natuurlijke materialen, zoals hout, bamboe, palmblad, papier, bagasse (suikerrietpulp) en biologisch afbreekbaar plastic (PLA en C-PLA), sluiten de producten perfect aan op de belevingswereld van vandaag.

Hedendaags merk
De productreeks van Biodore omvat draagtassen, borden, schalen en schaaltjes, bekers en glazen, bestek en prikkers met bijzondere vormen. Alle ontwerpen zijn geïnspireerd op de materialen, patronen, vormen, kleuren en emoties uit de natuur. Dit past helemaal bij de hedendaagse lifestyletrends en maakt van Biodore een uniek, modern merk met opvallende producten die op vele manieren zijn te gebruiken.

Natuurlijk genieten
Biodore richt zich op natuurlijk genieten, schoonheid, gezelligheid, ontdekken en beleven. De fraaie vormen en patronen van de materialen zorgen dat elk gerecht volledig tot zijn recht komt. Voor iedere horecamedewerker een genot om mee te werken.

Onderscheidend concept
Biodore is een sterk concept met een internationale uitstraling dat direct opvalt binnen je verpakkingsassortiment. Het biedt foodservice-aanbieders en retailers de mogelijkheid op uitzonderlijke wijze in te spelen op een productgroep waar vanuit de markt steeds meer vraag naar is. Horecaondernemers, zoals restaurants, eetcafés, cateraars en festivals, kunnen zich met Biodore op een bijzondere manier onderscheiden.

Elk detail klopt
De disposables en verpakkingen van Biodore staan stuk voor stuk garant voor een originele, natuurlijke presentatie van je gerechten. Met Biodore zorg je dat ieder detail klopt.

Biodore, go natural!


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook

€ 56,95/doos à 30 stuks
€ 11,30/pak à 250 stuks