Biodore® Sacchetto, Katoen, 12x26cm,


Presenteer je verse hapjes met houten of bamboe bestek in deze bijzondere Biodore®-sacchetto’s van biologisch katoen.

Katoenen sacchetto van Biodore


Bij een natuurlijke presentatie horen natuurlijke accessoires. Dit bijzondere bestekzakje, ook wel sacchetto genoemd, is gemaakt van hoogwaardig, gecertificeerd biologisch katoen. Het past perfect bij je bestek van natuurlijke materialen, zoals de houten en bamboe vorken, messen en lepels van Biodore. Geef er een FSC-gecertificeerd papieren servetje bij om je natuurlijke presentatie compleet te maken.

Fraaie print met leuk accent


De naturel sacchetto’s zijn bedrukt met een fraaie bladprint in zwart en sluiten als een envelop. Een leuk extra accent is het zwarte gedraaide koordje met de houten kraal. Vul een bestekzakje met het benodigde bestek, vouw de enveloppenopening dicht en sluit het zakje af met behulp van het koord. De katoenen sacchetto’s kunnen zo vaak als nodig op lage temperaturen worden gewassen in de wasmachine.

Natuurlijke grondstoffen


De producten van Biodore zijn gemaakt van natuurlijke grondstoffen en sluiten perfect aan op de bewuste belevingswereld van vandaag. Ze onderscheiden zich door hun bijzondere vormen en lijnen, hun brede toepasbaarheid en hun internationale uitstraling.

Een ware beleving


Met Biodore in huis speel je effectief en op unieke wijze in op de groeiende vraag naar natuurlijke producten die van eten en drinken een ware beleving maken. Schoonheid, genieten, gezelligheid, ontdekken en beleven; met Biodore zorg je dat ieder detail klopt.

Explore Biodore, go natural!Algemeen
Code 521415
Merk Biodore®
EAN 8714215170534
Materiaal Katoen
Maten en gewichten
Lengte (cm) 26
Breedte (cm) 12
Uitvoering
Variant Bestekzakje
Verpakking
Aantal per pallet 120

Merk Biodore®

Met een reeks van mooie producten uitsluitend gemaakt van natuurlijke materialen is ons merk Biodore een natuurlijk alternatief voor de traditionele verpakkingsconcepten.

Schoonheid van de natuur
Het assortiment van Biodore (www.biodore.com) bestaat uit disposables en verpakkingsproducten die zijn gebaseerd op de schoonheid van de natuur. Dankzij hun opvallende lijnen en het gebruik van natuurlijke materialen, zoals hout, bamboe, palmblad, papier, bagasse (suikerrietpulp) en biologisch afbreekbaar plastic (PLA en C-PLA), sluiten de producten perfect aan op de belevingswereld van vandaag.

Hedendaags merk
De productreeks van Biodore omvat draagtassen, borden, schalen en schaaltjes, bekers en glazen, bestek en prikkers met bijzondere vormen. Alle ontwerpen zijn geïnspireerd op de materialen, patronen, vormen, kleuren en emoties uit de natuur. Dit past helemaal bij de hedendaagse lifestyletrends en maakt van Biodore een uniek, modern merk met opvallende producten die op vele manieren zijn te gebruiken.

Natuurlijk genieten
Biodore richt zich op natuurlijk genieten, schoonheid, gezelligheid, ontdekken en beleven. De fraaie vormen en patronen van de materialen zorgen dat elk gerecht volledig tot zijn recht komt. Voor iedere horecamedewerker een genot om mee te werken.

Onderscheidend concept
Biodore is een sterk concept met een internationale uitstraling dat direct opvalt binnen je verpakkingsassortiment. Het biedt foodservice-aanbieders en retailers de mogelijkheid op uitzonderlijke wijze in te spelen op een productgroep waar vanuit de markt steeds meer vraag naar is. Horecaondernemers, zoals restaurants, eetcafés, cateraars en festivals, kunnen zich met Biodore op een bijzondere manier onderscheiden.

Elk detail klopt
De disposables en verpakkingen van Biodore staan stuk voor stuk garant voor een originele, natuurlijke presentatie van je gerechten. Met Biodore zorg je dat ieder detail klopt.

Biodore, go natural!


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie