Biodore® Schaal, karton, rechthoekig, 90x140x30mm, wit


Code
455180
Besteleenheid
1

€ 7,95 /krimp à 250 st Excl. btw

Op voorraad
13 producten


Deel dit product

Presenteer je gerechten op een eenvoudige, neutrale manier in deze kartonnen schalen.

Natuurlijk genieten


Verwerk je graag verse en natuurlijke ingrediënten in je gerechten of wil je een lekker hapje presenteren? Kies dan voor deze neutrale kartonnen schalen en leg het accent op natuurlijk genieten.

Stevig en voedselveilig


Deze praktische, stevige schalen zijn voedselveilig en ideaal voor eenmalig gebruik. Dankzij het natuurlijke materiaal van uitsluitend primaire houtvezels kunnen ze naderhand gewoon bij het oud papier.

Veelzijdige schaal


De veelzijdige ovalen schaaltjes zijn uitermate geschikt voor het serveren van frites, poffertjes, salades, snacks en andere kleine hapjes. Gebruik ze bij festivals, evenementen en braderieën, op campings en bij picknicks, barbecues of tuinfeesten. Verkrijgbaar in twee handzame formaten.

Natuurlijke grondstoffen


De producten van Biodore zijn gemaakt van natuurlijke grondstoffen en sluiten perfect aan op de bewuste belevingswereld van vandaag. Ze onderscheiden zich door hun bijzondere vormen en lijnen, hun brede toepasbaarheid en hun internationale uitstraling.

Een ware beleving


Met Biodore in huis speel je effectief en op unieke wijze in op de groeiende vraag naar natuurlijke producten die van eten en drinken een ware beleving maken. Schoonheid, genieten, gezelligheid, ontdekken en beleven; met Biodore zorg je dat ieder detail klopt.

Explore Biodore, go natural!Algemeen
Code 455180
Merk Biodore®
EAN 8710653005445
Materiaal Karton
Maten en gewichten
Lengte (mm) 90
Breedte (mm) 140
Hoogte (mm) 30
Milieu en kwaliteit
Kwaliteitskeurmerk Voedselveilig
Milieukeurmerk Recyclebaar papier
Milieukeurmerk Green Key
Milieukenmerk SUP-proof
Milieukenmerk SUP-proof
Uiterlijk
Kleur Wit
Vorm Rechthoekig
Verpakking
Aantal per pallet 80
Aantal per pallet 320

Merk Biodore®

Met een reeks van mooie producten uitsluitend gemaakt van natuurlijke materialen is ons merk Biodore een natuurlijk alternatief voor de traditionele verpakkingsconcepten.

Schoonheid van de natuur
Het assortiment van Biodore (www.biodore.com) bestaat uit disposables en verpakkingsproducten die zijn gebaseerd op de schoonheid van de natuur. Dankzij hun opvallende lijnen en het gebruik van natuurlijke materialen, zoals hout, bamboe, palmblad, papier, bagasse (suikerrietpulp) en biologisch afbreekbaar plastic (PLA en C-PLA), sluiten de producten perfect aan op de belevingswereld van vandaag.

Hedendaags merk
De productreeks van Biodore omvat draagtassen, borden, schalen en schaaltjes, bekers en glazen, bestek en prikkers met bijzondere vormen. Alle ontwerpen zijn geïnspireerd op de materialen, patronen, vormen, kleuren en emoties uit de natuur. Dit past helemaal bij de hedendaagse lifestyletrends en maakt van Biodore een uniek, modern merk met opvallende producten die op vele manieren zijn te gebruiken.

Natuurlijk genieten
Biodore richt zich op natuurlijk genieten, schoonheid, gezelligheid, ontdekken en beleven. De fraaie vormen en patronen van de materialen zorgen dat elk gerecht volledig tot zijn recht komt. Voor iedere horecamedewerker een genot om mee te werken.

Onderscheidend concept
Biodore is een sterk concept met een internationale uitstraling dat direct opvalt binnen je verpakkingsassortiment. Het biedt foodservice-aanbieders en retailers de mogelijkheid op uitzonderlijke wijze in te spelen op een productgroep waar vanuit de markt steeds meer vraag naar is. Horecaondernemers, zoals restaurants, eetcafés, cateraars en festivals, kunnen zich met Biodore op een bijzondere manier onderscheiden.

Elk detail klopt
De disposables en verpakkingen van Biodore staan stuk voor stuk garant voor een originele, natuurlijke presentatie van je gerechten. Met Biodore zorg je dat ieder detail klopt.

Biodore, go natural!


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie